Numa' bun de pus pe masa
Supă cremă de sparanghel
Data:20.04.2011O supă cremă rafinată, prea puţin cunoscută la noi dar foarte apreciată în restaurantele... articol complet
Paste cu leurdă şi nucă
Data:19.04.2011O reţetă de paste simplă, cu arome proaspete şi intense, reunite într-un sos crud. Aromele... articol complet
Maghiranul
Data:16.04.2011foto: http://ro.wikipedia.org/ Origine: Maghiranul (sau măghiranul), cunoscut popular... articol complet
Păstrăv cu portocale şi rozmarin
Data:15.04.2011De origine spaniolă (trucha a la naranja) este o metodă inedită de preparare a păstrăvului,... articol complet
Salonul Internațional de Vinuri VINVEST 2011
Data:13.04.2011Cea de a VIII-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST va fi organizată la... articol complet
Supă gulaş
Data:13.04.2011Supa gulaş (Gulyásleves) , înlocuind în multe locuri tocana gulaş, cunoaşte aceeaşi... articol complet
Risotto cu ficat de pui
Data:11.04.2011Un risotto mai rar întâlnit, însă cu un gust şi o textură extraordinare. Există două... articol complet
Porc cu sos de hribi
Data:07.04.2011carnea de porc, friptă simplu într-un amestec de unt şi ulei de măsline, servită cu un sos... articol complet
Plov – pilaf uzbec
Data:03.04.2011În multe culturi culinare mâncărurile pe bază de orez în amestec cu carne şi legume sunt... articol complet
Supă cremă de pesmet
Data:30.03.2011În spatele aparenţei simpliste se ascunde o supă extraordinară, caldă, bogată şi... articol complet
Adevărul despre transpirație și scăderea în greutate
Data:30.03.2011A existat dintotdeauna mitul conform căruia cu cât transpiri mai mult, arzi mai multe calorii... articol complet
Portobello cu usturoi şi mămăligă la grătar
Data:27.03.2011O reţetă de origine italiană, aceste ciuperci sotate cu ulei de măsline şi aromate cu... articol complet
Gnocchi cu pesto
Data:26.03.2011O garnitură foarte simplă, ideală pentru aproape orice tip de carne, dar mai ales pentru... articol complet
Friptura din ciolan fiert în zeamă de varză
Data:22.03.2011O friptură extraordinară de inspirație germană, rasolul de porc, fiert înăbuşit în zeamă... articol complet
File de şalău cu lămâie şi usturoi
Data:19.03.2011Asocierea peştelui cu lămâia şi usturoiul e deja o banalitate, însă doar de atâta are... articol complet
Mini frigărui vietnameze din porc şi creveţi
Data:16.03.2011Greu de definit aceste mini brochettes (frigărui mititele) sau mini kebabi vietnamezi. Dar... articol complet
Pui la grătar în stil thailandez
Data:12.03.2011Cine a avut norocul să-şi petreacă măcăr o vacanţă pe plajele thailandeze a avut ocazia... articol complet
Reţetele lui Radu se văd la Kanal D
Data:12.03.2011Echinocţiul de primăvară vine cu gusturi noi la Kanal D. Începând de luni dimineaţa, 21... articol complet
Iahnie de fasole (de post)
Data:10.03.2011Cele mai multe mâncăruri de fasole îşi au originea pe continentul american. De acolo de unde... articol complet
Şuncă de curcan
Data:07.03.2011Şunca de curcan se bucură de o excelentă reputaţie datorită conţinutului redus de grăsimi.... articol complet