Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Supă cremă de sparanghel

Data:20.04.2011

O supă cremă rafinată, prea puţin cunoscută la noi dar foarte apreciată în restaurantele... articol complet

Paste cu leurdă şi nucă

Data:19.04.2011

O reţetă de paste simplă, cu arome proaspete şi intense, reunite într-un sos crud.  Aromele... articol complet

Maghiranul

Data:16.04.2011

  foto: http://ro.wikipedia.org/ Origine: Maghiranul (sau măghiranul), cunoscut popular... articol complet

Păstrăv cu portocale şi rozmarin

Data:15.04.2011

De origine spaniolă (trucha a la naranja) este o metodă inedită de preparare a păstrăvului,... articol complet

Salonul Internațional de Vinuri VINVEST 2011

Data:13.04.2011

Cea de a VIII-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST va fi organizată la... articol complet

Supă gulaş

Data:13.04.2011

Supa gulaş (Gulyásleves) , înlocuind în multe locuri tocana gulaş, cunoaşte aceeaşi... articol complet

Risotto cu ficat de pui

Data:11.04.2011

Un risotto mai rar întâlnit, însă cu un gust şi o textură extraordinare. Există două... articol complet

Porc cu sos de hribi

Data:07.04.2011

carnea de porc, friptă simplu într-un amestec de unt şi ulei de măsline, servită cu un sos... articol complet

Plov – pilaf uzbec

Data:03.04.2011

În multe culturi culinare mâncărurile pe bază de orez în amestec cu carne şi legume sunt... articol complet

Supă cremă de pesmet

Data:30.03.2011

În spatele aparenţei simpliste se ascunde o supă extraordinară, caldă, bogată  şi... articol complet

Adevărul despre transpirație și scăderea în greutate

Data:30.03.2011

A existat dintotdeauna mitul conform căruia cu cât transpiri mai mult, arzi mai multe calorii... articol complet

Portobello cu usturoi şi mămăligă la grătar

Data:27.03.2011

O reţetă de origine italiană, aceste ciuperci sotate cu ulei de măsline şi aromate cu... articol complet

Gnocchi cu pesto

Data:26.03.2011

O garnitură foarte simplă, ideală pentru aproape orice tip de carne, dar mai ales pentru... articol complet

Friptura din ciolan fiert în zeamă de varză

Data:22.03.2011

O friptură extraordinară de inspirație germană, rasolul de porc, fiert înăbuşit în zeamă... articol complet

File de şalău cu lămâie şi usturoi

Data:19.03.2011

Asocierea peştelui cu lămâia şi usturoiul e deja o banalitate, însă doar de atâta are... articol complet

Mini frigărui vietnameze din porc şi creveţi

Data:16.03.2011

Greu de definit aceste mini brochettes (frigărui mititele) sau mini kebabi vietnamezi. Dar... articol complet

Pui la grătar în stil thailandez

Data:12.03.2011

Cine a avut norocul să-şi petreacă măcăr o vacanţă pe plajele thailandeze a avut ocazia... articol complet

Reţetele lui Radu se văd la Kanal D

Data:12.03.2011

Echinocţiul de primăvară vine cu gusturi noi la Kanal D. Începând de luni dimineaţa, 21... articol complet

Iahnie de fasole (de post)

Data:10.03.2011

Cele mai multe mâncăruri de fasole îşi au originea pe continentul american. De acolo de unde... articol complet

Şuncă de curcan

Data:07.03.2011

Şunca de curcan se bucură de o excelentă reputaţie datorită conţinutului redus de grăsimi.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]