Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Sandviş cu creveţi

Data:11.11.2010

Un sandviş deosebit, excelent ca gust şi impresionat prin prestanţă, săţios în ciuda... articol complet

Pulpe de pui cu cartofi dulci la cuptor

Data:10.11.2010

O reţetă simplă, lipsită de orice urmă de dramatism, un doi în unu clasic al bucătăriei,... articol complet

Cartofi cu usturoi la cuptor

Data:08.11.2010

cartofii cu usturoi la cuptor sunt una dintre acele garnituri care se pretează la o... articol complet

“Tort” sandviș

Data:08.11.2010

O construcţie impresionantă pentru mesele festive, “tortul” sandviş... articol complet

Prăjitură în cană

Data:07.11.2010

Desert modern pentru zile leneşe, prăjitura în cană este probabil cel mai rapid desert din... articol complet

Papricaş de curcan

Data:06.11.2010

Specialiate ungurească  de căpătâi, papricaşul din piept de curcan, gătit cu amestec de... articol complet

Iahnie de fasole cu cârnaţi

Data:04.11.2010

Mâncare ţărănească şi proletară totodată, iahnia de fasole cu cârnaţi – numită... articol complet

Mini-pizza cu roşii şi mozzarella

Data:04.11.2010

O gustare rapidă, excelentă pentru pentru orice ocazie dar ideală pentru musafiri, alături de... articol complet

Risotto cu pui şi hribi

Data:03.11.2010

Un risotto special datorită gustului unic dat de hribi. Carnea de pui dă consistenţă acestui... articol complet

Recomandări de Halloween

Data:29.10.2010

Chiar dacă Halloween nu e o sărbătoare românească, sfârșitul lunii octombrie se împacă... articol complet

Găluşte cu prune

Data:29.10.2010

Găluştele cu prune (Szilvas gomboc, maghiară) fac parte din moştenirea austro-ungară, de... articol complet

Paste cu brânză şi afumătură

Data:28.10.2010

Versiune autohtonă a mac and cheese-ului american, pastele cu brânză româneşti, în special... articol complet

Supă cremă de cartofi cu praz

Data:26.10.2010

Supa cremă de cartofi cu praz este originară din Franţa Evului Mediu, când era atât de... articol complet

Ficăţei de pui cu ceapă şi măr

Data:25.10.2010

Gustul şi textura specială a ficatului se combină de minune alături de legume şi fructe... articol complet

Muşchi de porc în sos de vin şi salvie

Data:24.10.2010

Muşchiul de porc a fost dintotdeauna o provocare.  Mai slab şi mai puţin pregnant decât... articol complet

Cheesecake cu ciocolată şi sirop de mure

Data:23.10.2010

Varietate luxuriantă a clasicei New York Cheesecake, această reţetă are un plus de... articol complet

Quesadilla con carne

Data:20.10.2010

Quesadilla con carne este numele  “plăcintei” cu brânză mexicane (de la queso, brânză... articol complet

Rulouri cu nucă şi scorţişoară

Data:18.10.2010

O reţetă de vreme rea şi ploioasă, de bucătărie caldă, cu cuptorul ce coace răspândind... articol complet

Carnitas – friptură mexicană

Data:18.10.2010

Carnitas (cărniţe) este numele fâşiilor de carne de porc sau vită provenite dintr-o... articol complet

Risotto marinara

Data:17.10.2010

Risotto marinara, preparat cu fructe de mare în sos de roşii cu vin alb, este un clasic al... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]