Numa' bun de pus pe masa
Sandviş cu creveţi
Data:11.11.2010Un sandviş deosebit, excelent ca gust şi impresionat prin prestanţă, săţios în ciuda... articol complet
Pulpe de pui cu cartofi dulci la cuptor
Data:10.11.2010O reţetă simplă, lipsită de orice urmă de dramatism, un doi în unu clasic al bucătăriei,... articol complet
Cartofi cu usturoi la cuptor
Data:08.11.2010cartofii cu usturoi la cuptor sunt una dintre acele garnituri care se pretează la o... articol complet
“Tort” sandviș
Data:08.11.2010O construcţie impresionantă pentru mesele festive, “tortul” sandviş... articol complet
Prăjitură în cană
Data:07.11.2010Desert modern pentru zile leneşe, prăjitura în cană este probabil cel mai rapid desert din... articol complet
Papricaş de curcan
Data:06.11.2010Specialiate ungurească de căpătâi, papricaşul din piept de curcan, gătit cu amestec de... articol complet
Iahnie de fasole cu cârnaţi
Data:04.11.2010Mâncare ţărănească şi proletară totodată, iahnia de fasole cu cârnaţi – numită... articol complet
Mini-pizza cu roşii şi mozzarella
Data:04.11.2010O gustare rapidă, excelentă pentru pentru orice ocazie dar ideală pentru musafiri, alături de... articol complet
Risotto cu pui şi hribi
Data:03.11.2010Un risotto special datorită gustului unic dat de hribi. Carnea de pui dă consistenţă acestui... articol complet
Recomandări de Halloween
Data:29.10.2010Chiar dacă Halloween nu e o sărbătoare românească, sfârșitul lunii octombrie se împacă... articol complet
Găluşte cu prune
Data:29.10.2010Găluştele cu prune (Szilvas gomboc, maghiară) fac parte din moştenirea austro-ungară, de... articol complet
Paste cu brânză şi afumătură
Data:28.10.2010Versiune autohtonă a mac and cheese-ului american, pastele cu brânză româneşti, în special... articol complet
Supă cremă de cartofi cu praz
Data:26.10.2010Supa cremă de cartofi cu praz este originară din Franţa Evului Mediu, când era atât de... articol complet
Ficăţei de pui cu ceapă şi măr
Data:25.10.2010Gustul şi textura specială a ficatului se combină de minune alături de legume şi fructe... articol complet
Muşchi de porc în sos de vin şi salvie
Data:24.10.2010Muşchiul de porc a fost dintotdeauna o provocare. Mai slab şi mai puţin pregnant decât... articol complet
Cheesecake cu ciocolată şi sirop de mure
Data:23.10.2010Varietate luxuriantă a clasicei New York Cheesecake, această reţetă are un plus de... articol complet
Quesadilla con carne
Data:20.10.2010Quesadilla con carne este numele “plăcintei” cu brânză mexicane (de la queso, brânză... articol complet
Rulouri cu nucă şi scorţişoară
Data:18.10.2010O reţetă de vreme rea şi ploioasă, de bucătărie caldă, cu cuptorul ce coace răspândind... articol complet
Carnitas – friptură mexicană
Data:18.10.2010Carnitas (cărniţe) este numele fâşiilor de carne de porc sau vită provenite dintr-o... articol complet
Risotto marinara
Data:17.10.2010Risotto marinara, preparat cu fructe de mare în sos de roşii cu vin alb, este un clasic al... articol complet