Numa' bun de pus pe masa
Antricot de vită cu ciuperci în sos de smântână
Data:19.10.2011O reţetă ușoară de antricot de vită la grătar însoţit de un sos simplu, foarte... articol complet
Ciocolată de casă
Data:18.10.2011Un desert foarte simplu de preparat, ciocolata “de casă” are o reputaţie... articol complet
Sos de lămâie cu ardei iute
Data:16.10.2011Un sos simplu şi rafinat, minunat alături de legume fierte sau peşte (în special cel cu carne... articol complet
Mâncare marocană de vită cu linte
Data:14.10.2011Variantă modernă a unui fel clasic marocan, această tocăniţă din carne de vită –... articol complet
Raţă pe varză murată
Data:12.10.2011O prezenţă consacrată în sezonul rece, raţa pe varză murată este una dintre delicatesele... articol complet
Jumări de pui
Data:09.10.2011Ştim, multora numele “reţetei” nu le spune nimic, altora le face pielea de... articol complet
Spaghete cu creveţi, usturoi şi ardei iute
Data:07.10.2011Născut din clasicul A.O.P. (Aglio, Olio, Peperoncini), acest fel de spaghete are în plus gustul... articol complet
Ficăţei de pui cu ciuperci în sos de vin
Data:06.10.2011O reţetă extrem de simplă şi de la îndemâna tuturor, gustoasă şi consistentă. Ficăţeii... articol complet
Sos de unt cu lămâie şi capere
Data:04.10.2011Un sos fin dar totodată plin de personalitate, sosul de unt cu lămâie şi capere este... articol complet
Tocană de legume spaniolă (Pisto)
Data:03.10.2011Tocana de legume spaniolă (pisto) este înrudită îndeaproape cu ratatouille-ul franţuzesc... articol complet
Butter chicken – curry de pui cu unt
Data:29.09.2011Butter chicken (murgh makhani) este un curry modern, mai delicat decât suratele sale, făcut... articol complet
Cod în sos de ciuperci
Data:27.09.2011Una dintre cele mai răspândite reţete care au la bază peştele, codul în sos de ciuperci (cu... articol complet
Tort de ciocolată cu cafea
Data:24.09.2011Clasic al cofetăriei universale, acest tort de ciocolată poate fi regăsit în vitrina... articol complet
Conopidă picantă cu chimen
Data:23.09.2011O garnitură sau o mâncare în sine, pe cât de simplă pe atât de gustoasă, ce reuşeşte să... articol complet
Gogonele murate
Data:21.09.2011Sfârşitul lunii septembrie şi începutul lunii octombrie este perioada optimă pentru a pune... articol complet
Spaghete cu cerneală de sepie
Data:20.09.2011Una dintre cele mai surprinzătoare feluri prin culoarea lor inedită, pastele cu cerneală de... articol complet
Pollo alla parmigiana
Data:19.09.2011Pollo alla parmigiana este o reţetă foarte populară în Statele Unite unde a fost dusă de... articol complet
Tort de ciocolată cu cognac
Data:17.09.2011Un tort cu multă personalitate, în care densitatea ciocolatei este contrabalansată de aroma... articol complet
Frigărui de vită mediteraneene
Data:15.09.2011Dulceaţa cărnii de vită tânără (muşchi, antricot sau vrăbioară) e foarte bine pusă în... articol complet
Salonul Naţional de Vinuri al României – Vintest 2011
Data:14.09.2011Toamna se numără vinurile bune, iar românii au ocazia să deguste şi să cunoască tot ce... articol complet