Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Somon dulce-picant şi tagliatelle cu pesto

Data:24.01.2011

Un fusion pe cât de simplu, pe atât de spectaculos şi de gustos. Un file de somon trecut prin... articol complet

Chicken tikka masala

Data:23.01.2011

Chicken tikka masala este numele, jumătate englez-jumătate indian, greu de tradus în română... articol complet

Supă de pui cu găluşte

Data:21.01.2011

Supă de bază a bucătăriei, creditată cu puteri tămăduitoare, în special când vine vorba... articol complet

Brânzoaice

Data:19.01.2011

Brânzoaicele sunt, aşa cum le spune numele, nişte plăcinţele cu brânză de vaci (numite... articol complet

Friptură din piept de porc cu sos de bere şi ceapă

Data:19.01.2011

O friptură specifică nord-vestului Europei, Germaniei şi Flandrei. Un minunat slow-food din... articol complet

Mămăligă cu sos de brânză

Data:18.01.2011

O alternativă mai arătoasă, mai proaspătă şi mai elegantă  la tradiţionala mămăligă... articol complet

Salată de fasole boabe

Data:17.01.2011

Mâncare modestă, apreciată mai ales în post, salata de fasole cu ceapă este populară pe... articol complet

Tochitura

Data:16.01.2011

Tochitura, numită uneori – din motive pe care le vom vedea ulterior –... articol complet

Tort de brânză cu fulgi de ciocolată şi căpşuni

Data:16.01.2011

Un tort simplu ca bună ziua, spectaculos şi gustos. Pregătit fără coacere,  pe bază de... articol complet

Friptură arabă de pui şi cuşcuş cu rodie

Data:14.01.2011

O metodă simplă şi eficientă de a trage la maxim foloasele dintr-un pui pentru supă,... articol complet

Pâine cu hribi

Data:12.01.2011

Puţine roade ale pământului au un gust atât de profund şi intens ca hribii. Iar pâinea cu... articol complet

Supă “Primavera” – cremă de legume cu pui

Data:11.01.2011

Supa cremă “Primavera” este de fapt o supă de legume cu pui, o o reconsiderare, ca... articol complet

Tortilla cu legume

Data:08.01.2011

Servită cladă sau rece, tortilla cu legume este un mic dejun excelent alături de o salată de... articol complet

Tocană din coadă de vită

Data:06.01.2011

Mâncărurile sau supele din coadă de vită au o istorie îndelungată pe continentul european... articol complet

“Macarons” cu nucă şi ciocolată

Data:05.01.2011

Un desert simplu şi simpatic, gustos şi foarte săţios, aceste prăjiturele sunt o adaptare... articol complet

Ciulama cu carne şi cârnaţi afumaţi

Data:04.01.2011

O reţetă pe care nu o va prescrie niciun medic cardiolog, o tocăniţă foarte consistentă din... articol complet

Friptură de curcan cu cimbru şi lămâie

Data:03.01.2011

Friptura de curcan, festivă, spectaculoasă şi impunătoare, cere timp şi răbadare pentru a... articol complet

Coaste de vită la cuptor

Data:28.12.2010

Coastele scurte de vită (short ribs) sunt o delicatesă mai puţin cunoscută şi utilizată la... articol complet

Friptură de porc aromată cu vin şi usturoi

Data:22.12.2010

O friptură de porc extrem de simplă şi de gustoasă, înăbuşită cu vin alb , usturoi şi... articol complet

Ciocolată caldă

Data:21.12.2010

Ciocolata caldă este una dintre cele mai vechi băuturi non-alcoolice ale umanităţii,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]