Numa' bun de pus pe masa
Somon dulce-picant şi tagliatelle cu pesto
Data:24.01.2011Un fusion pe cât de simplu, pe atât de spectaculos şi de gustos. Un file de somon trecut prin... articol complet
Chicken tikka masala
Data:23.01.2011Chicken tikka masala este numele, jumătate englez-jumătate indian, greu de tradus în română... articol complet
Supă de pui cu găluşte
Data:21.01.2011Supă de bază a bucătăriei, creditată cu puteri tămăduitoare, în special când vine vorba... articol complet
Brânzoaice
Data:19.01.2011Brânzoaicele sunt, aşa cum le spune numele, nişte plăcinţele cu brânză de vaci (numite... articol complet
Friptură din piept de porc cu sos de bere şi ceapă
Data:19.01.2011O friptură specifică nord-vestului Europei, Germaniei şi Flandrei. Un minunat slow-food din... articol complet
Mămăligă cu sos de brânză
Data:18.01.2011O alternativă mai arătoasă, mai proaspătă şi mai elegantă la tradiţionala mămăligă... articol complet
Salată de fasole boabe
Data:17.01.2011Mâncare modestă, apreciată mai ales în post, salata de fasole cu ceapă este populară pe... articol complet
Tochitura
Data:16.01.2011Tochitura, numită uneori – din motive pe care le vom vedea ulterior –... articol complet
Tort de brânză cu fulgi de ciocolată şi căpşuni
Data:16.01.2011Un tort simplu ca bună ziua, spectaculos şi gustos. Pregătit fără coacere, pe bază de... articol complet
Friptură arabă de pui şi cuşcuş cu rodie
Data:14.01.2011O metodă simplă şi eficientă de a trage la maxim foloasele dintr-un pui pentru supă,... articol complet
Pâine cu hribi
Data:12.01.2011Puţine roade ale pământului au un gust atât de profund şi intens ca hribii. Iar pâinea cu... articol complet
Supă “Primavera” – cremă de legume cu pui
Data:11.01.2011Supa cremă “Primavera” este de fapt o supă de legume cu pui, o o reconsiderare, ca... articol complet
Tortilla cu legume
Data:08.01.2011Servită cladă sau rece, tortilla cu legume este un mic dejun excelent alături de o salată de... articol complet
Tocană din coadă de vită
Data:06.01.2011Mâncărurile sau supele din coadă de vită au o istorie îndelungată pe continentul european... articol complet
“Macarons” cu nucă şi ciocolată
Data:05.01.2011Un desert simplu şi simpatic, gustos şi foarte săţios, aceste prăjiturele sunt o adaptare... articol complet
Ciulama cu carne şi cârnaţi afumaţi
Data:04.01.2011O reţetă pe care nu o va prescrie niciun medic cardiolog, o tocăniţă foarte consistentă din... articol complet
Friptură de curcan cu cimbru şi lămâie
Data:03.01.2011Friptura de curcan, festivă, spectaculoasă şi impunătoare, cere timp şi răbadare pentru a... articol complet
Coaste de vită la cuptor
Data:28.12.2010Coastele scurte de vită (short ribs) sunt o delicatesă mai puţin cunoscută şi utilizată la... articol complet
Friptură de porc aromată cu vin şi usturoi
Data:22.12.2010O friptură de porc extrem de simplă şi de gustoasă, înăbuşită cu vin alb , usturoi şi... articol complet
Ciocolată caldă
Data:21.12.2010Ciocolata caldă este una dintre cele mai vechi băuturi non-alcoolice ale umanităţii,... articol complet