Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Aripioare mexicane la grătar

Data:01.03.2011

Aperitive de la sine înţelese în meniurile mexicane şi cele tex-mex , aceste aripioare... articol complet

Supă laksa

Data:28.02.2011

Iute şi aromată, supa laksa are origini peranakane (populaţia primilor chinezi  din Malaezia)... articol complet

Pui la ceaun

Data:24.02.2011

Mâncare festivă, de târg şi sărbătoare, puiul la ceaun este expresia unui fast-food arhaic... articol complet

Cozonac cu brânză

Data:23.02.2011

Versiunea primăvăratică a cozonacilor cu nucă, cozonacii cu brânză sunt din aceeaşi... articol complet

Friptură ungurească porc la tigaie

Data:19.02.2011

O reţetă simplă, lesne de făcut dar generoasă în rezultate. Un cotlet de porc fript... articol complet

Supă de somon cu creveţi

Data:17.02.2011

O excelentă supă de peşte şi fructe de mare, gustoasă şi consistentă, uşor şi rapid de... articol complet

Mâncare spaniolă de năut cu carne

Data:16.02.2011

Mâncare emblematică a Spaniei, şi în special a capitalei acesteia, cocido madrileño (din... articol complet

Supă cremă de porumb

Data:14.02.2011

Supele şi în general mâncărurile pe bază de porumb sunt parte integrantă a culturii... articol complet

Biryani de pui

Data:12.02.2011

Un fel de mâncare cu adevărat excepțional, în care aromele și texturile foarte diverse,... articol complet

Sandviș cu brânză de capră, jamon și rucola

Data:10.02.2011

O combinaţie excelentă, populară în ţările din sudul-vestul Europei, acolo unde brânza de... articol complet

Escalop de curcan cu lămâie și capere

Data:08.02.2011

O rețetă extraordinar de simplă și de gustoasă din repertoriul bucătăriei italiene. Un... articol complet

Tiramisu la pahar

Data:06.02.2011

O reţetă internaţională pornind de la clasicul italian. O variaţiune pe marginea unui... articol complet

Ciorbă de fasole cu afumătură

Data:03.02.2011

O ciorbă  (supă sau zamă cum i se mai spune regional) de fasole cu afumătură e parte... articol complet

Saleuri cu parmezan şi prosciutto

Data:01.02.2011

Aperitive iubite în orice circumstanţă, saleurile  se prepară rapid din foietaj (foitaj).... articol complet

Desert Expo – Ediția 2011

Data:01.02.2011

Ediția a IV-a a târgului DESERT EXPO Sweets, Drinks & More va avea loc în perioada 11 –... articol complet

Varză călită (murată)

Data:30.01.2011

O reţetă de iarnă lungă, de post sau “de dulce”, varza murată se remarcă prin... articol complet

Sos thailandez sweet chili

Data:30.01.2011

Sosul sweet chili este, aşa cum îi spune şi numele, un sos dulce pe bază de chili (ardei... articol complet

Pâine prăjită cu usturoi

Data:29.01.2011

Pâinea prăjită cu usturoi e doar atât cât îi spune numele. O gustare în sine sau o pâine... articol complet

Curcan cu sos de ananas şi vin de Madeira

Data:26.01.2011

O reţetă rapid de preparat, la tigaie, din aripi sau piept de curcan, într-un sos cu adevărat... articol complet

Găluşte cu pesmet dulce

Data:25.01.2011

Un desert simplu, preparat mai mult de nevoie, din resturile de aluat ce rămân de la prepararea... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]