Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Cozonaci cu nucă

Data:18.12.2010

O video-reţetă de cozonaci simplă, cu reuşită garantată, clasică şi totodată modernă,... articol complet

Tocăniţă de pipote cu cartofi

Data:17.12.2010

O mâncare de zi cu zi, economică, gustoasă şi săţioasă, din consistenta bucătărie... articol complet

Supă cremă de legume cu linte

Data:16.12.2010

O supă cremă extraordinară, o extensie a clasicei supe turceşti sau libaneze de linte,... articol complet

Tilapia cu pesto

Data:15.12.2010

Dulceaţa filelul de tilapia, peşte înrudit cu crapul însă crescut în apele dulci dar clare... articol complet

Bourguignon de căprioară

Data:14.12.2010

Gătită în mod tradiţional din vită (boeuf bourguignon), această tocană consistentă are un... articol complet

Cotlet de porc cu hribi şi cartofi în sos de vin

Data:13.12.2010

O reţetă simplă şi gustoasă,  de inspiraţie italiană, în care carnea şi garnitura se... articol complet

Turtă dulce

Data:13.12.2010

Desert festiv, de Crăciun, turta dulce are o tradiţie de peste o mie de ani în Europa. Numită... articol complet

Pulpe de pui cu mandarine

Data:11.12.2010

O reţetă culeasă de pe malurile – europene şi africane – ale Mării Mediterane,... articol complet

Varză călită cu afumătură

Data:08.12.2010

Varza (dulce sau acră) călită a fost dintotdeauna pe gustul românului, mare iubitor de... articol complet

Wasabi

Data:07.12.2010

Wasabi (ワサビ(山葵) sau 和佐比; Wasabia japonica, Cochlearia wasabi, sau Eutrema... articol complet

Somon picant înăbuşit

Data:07.12.2010

O reţetă simplă şi rapidă de somon, fiert înăbuşit cu arome puternice, picante. Ideal... articol complet

Budincă de orez cu brânză şi piersici

Data:04.12.2010

O budincă-prăjitură excelentă, simplu de realizat şi de către un începător în ale... articol complet

Pizza carbonara

Data:02.12.2010

O pizza mai altfel, inedită prin formă dar plăcută prin gust. Mai apropiată de o... articol complet

Cotlete de porc cu sos Gorgonzola

Data:01.12.2010

Cotletul de porc, mai puţin suculent decât alte părţi ale animalului, fript la grătar sau... articol complet

Supă de pui cu tăieței

Data:28.11.2010

Supă de bază a bucătăriei, supa de pui -  sau și mai bine de găină sau cocoș  –... articol complet

Mazăre cu cârnăciori şi smântână

Data:25.11.2010

O reţetă simplă, de zi cu zi, gustoasă şi hrănitoare, realizată în tradiţia reţetelor... articol complet

Tiramisu cu ciocolată

Data:22.11.2010

Tiramisu cu ciocolată este un desert copleșitor, intens, dens și aromat, în care dulceaţa... articol complet

Omletă cu șuncă, ciuperci și ardei

Data:20.11.2010

Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi.... articol complet

Vargabeles – budincă de tăieţei cu brânză de vaci

Data:12.11.2010

Desert cult al Transilvaniei, arhaic şi totodată modern, Vargabeles (se pronunţă vorgobeleş)... articol complet

Salată de conopidă cu maioneză (tartinabilă)

Data:12.11.2010

O salată (să  numim cu indulgenţă aşa) simplă, din aceeaşi ramură cu salată de vinete,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]