Numa' bun de pus pe masa
Cozonaci cu nucă
Data:18.12.2010O video-reţetă de cozonaci simplă, cu reuşită garantată, clasică şi totodată modernă,... articol complet
Tocăniţă de pipote cu cartofi
Data:17.12.2010O mâncare de zi cu zi, economică, gustoasă şi săţioasă, din consistenta bucătărie... articol complet
Supă cremă de legume cu linte
Data:16.12.2010O supă cremă extraordinară, o extensie a clasicei supe turceşti sau libaneze de linte,... articol complet
Tilapia cu pesto
Data:15.12.2010Dulceaţa filelul de tilapia, peşte înrudit cu crapul însă crescut în apele dulci dar clare... articol complet
Bourguignon de căprioară
Data:14.12.2010Gătită în mod tradiţional din vită (boeuf bourguignon), această tocană consistentă are un... articol complet
Cotlet de porc cu hribi şi cartofi în sos de vin
Data:13.12.2010O reţetă simplă şi gustoasă, de inspiraţie italiană, în care carnea şi garnitura se... articol complet
Turtă dulce
Data:13.12.2010Desert festiv, de Crăciun, turta dulce are o tradiţie de peste o mie de ani în Europa. Numită... articol complet
Pulpe de pui cu mandarine
Data:11.12.2010O reţetă culeasă de pe malurile – europene şi africane – ale Mării Mediterane,... articol complet
Varză călită cu afumătură
Data:08.12.2010Varza (dulce sau acră) călită a fost dintotdeauna pe gustul românului, mare iubitor de... articol complet
Wasabi
Data:07.12.2010Wasabi (ワサビ(山葵) sau 和佐比; Wasabia japonica, Cochlearia wasabi, sau Eutrema... articol complet
Somon picant înăbuşit
Data:07.12.2010O reţetă simplă şi rapidă de somon, fiert înăbuşit cu arome puternice, picante. Ideal... articol complet
Budincă de orez cu brânză şi piersici
Data:04.12.2010O budincă-prăjitură excelentă, simplu de realizat şi de către un începător în ale... articol complet
Pizza carbonara
Data:02.12.2010O pizza mai altfel, inedită prin formă dar plăcută prin gust. Mai apropiată de o... articol complet
Cotlete de porc cu sos Gorgonzola
Data:01.12.2010Cotletul de porc, mai puţin suculent decât alte părţi ale animalului, fript la grătar sau... articol complet
Supă de pui cu tăieței
Data:28.11.2010Supă de bază a bucătăriei, supa de pui - sau și mai bine de găină sau cocoș –... articol complet
Mazăre cu cârnăciori şi smântână
Data:25.11.2010O reţetă simplă, de zi cu zi, gustoasă şi hrănitoare, realizată în tradiţia reţetelor... articol complet
Tiramisu cu ciocolată
Data:22.11.2010Tiramisu cu ciocolată este un desert copleșitor, intens, dens și aromat, în care dulceaţa... articol complet
Omletă cu șuncă, ciuperci și ardei
Data:20.11.2010Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi.... articol complet
Vargabeles – budincă de tăieţei cu brânză de vaci
Data:12.11.2010Desert cult al Transilvaniei, arhaic şi totodată modern, Vargabeles (se pronunţă vorgobeleş)... articol complet
Salată de conopidă cu maioneză (tartinabilă)
Data:12.11.2010O salată (să numim cu indulgenţă aşa) simplă, din aceeaşi ramură cu salată de vinete,... articol complet