Cum se prepara Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi reteta simpla si delicioasa
Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron.
Se curata ceapa de foi, se spala si se...
Se desface conserva de pate si se pune continutul sau intr-un castron. Se adauga crema de branza cu verdeata, mustarul si dulceata de ardei iuti.
Feliile de gogosar se taie marunt si se adauga peste pate impreuna cu putin piper macinat, putin busuioc uscat si putin oregano uscat.
Se paseaza...
Fructul de avocado se taie longitudinal pe jumatate. Se rotesc cele doua jumatati in sens invers, se despart si se inlatura samburele. Cu ajutorul unei linguri se scoate miezul din coaja. Daca fructul este foarte copt, se decojeste usor cu mana.
Se pune miezul intr-un castron, se stropeste cu...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata.
Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac.
Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se...
Se decongeleaza aluatul de foitaj.
Se cerne faina intr-un castron. Se adauga oul, untul si sarea. Se framanta totul pana cand se obtine un aluat nelipicios.
*Daca salamul este prea sarat, nu se mai adauga sare in aluatul fraged.
Se formeaza o bila din aluat, care se pune intr-o folie la...
Se cerne faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia. Se lasa sa se odihneasca 10 minute. Dupa aceea, se adauga oul, sarea, zaharul si otetul.
Intr-un craticior se pun untul si laptele si se tin la foc pana cand se topeste untul. Se toarna acest amestec peste faina din castron si se...
Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru.
Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in aceasta. Fiecare astfel de rulou se taie in patru si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu...
Apa si sarea se pun la foc.
Se curata cartoful, se spala si se feliaza.
Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de ulei si cu condimentele "Fix pentru cartofi".
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se...
Se ung placile de la Panini Maker Breville cu ulei. Se asaza feliile de bacon pe placa. Se conecteaza aparatul la sursa de curent electric.
Ouale se bat cu sarea si mararul verde (spalat si tocat) si se toarna peste bacon. Se inchide aparatul si se verifica din cand in cand daca omleta este...
Se pun apa, sarea si uleiul la foc, intr-un tuci. Cand apa este pe punctul de a clocoti, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca energic cu telul. Se lasa mamaliga sa se coaca la foc mic, amestecandu-se din cand in cand cu o spatula de lemn. Este gata atunci cand incepe sa se desprinda de...
Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi reteta simpla si delicioasa
Cum se prepara Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi reteta simpla si delicioasa Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron. Se curata ceapa de foi, se spala si se...
Pasta din pate de pasare cu mix de ardei
Se desface conserva de pate si se pune continutul sau intr-un castron. Se adauga crema de branza cu verdeata, mustarul si dulceata de ardei iuti. Feliile de gogosar se taie marunt si se adauga peste pate impreuna cu putin piper macinat, putin busuioc uscat si putin oregano uscat. Se paseaza...
Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii
Fructul de avocado se taie longitudinal pe jumatate. Se rotesc cele doua jumatati in sens invers, se despart si se inlatura samburele. Cu ajutorul unei linguri se scoate miezul din coaja. Daca fructul este foarte copt, se decojeste usor cu mana. Se pune miezul intr-un castron, se stropeste cu...
Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata. Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac. Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se...
Aperitiv tarta cu salam
Se decongeleaza aluatul de foitaj. Se cerne faina intr-un castron. Se adauga oul, untul si sarea. Se framanta totul pana cand se obtine un aluat nelipicios. *Daca salamul este prea sarat, nu se mai adauga sare in aluatul fraged. Se formeaza o bila din aluat, care se pune intr-o folie la...
Aperitiv placinta cu branza, ardei si marar la Panini Maker Breville
Se cerne faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia. Se lasa sa se odihneasca 10 minute. Dupa aceea, se adauga oul, sarea, zaharul si otetul. Intr-un craticior se pun untul si laptele si se tin la foc pana cand se topeste untul. Se toarna acest amestec peste faina din castron si se...
Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj
Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru. Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in aceasta. Fiecare astfel de rulou se taie in patru si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu...
Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval
Apa si sarea se pun la foc. Se curata cartoful, se spala si se feliaza. Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de ulei si cu condimentele "Fix pentru cartofi". Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se...
Aperitiv omleta cu marar si bacon pregatita la Panini Maker Breville
Se ung placile de la Panini Maker Breville cu ulei. Se asaza feliile de bacon pe placa. Se conecteaza aparatul la sursa de curent electric. Ouale se bat cu sarea si mararul verde (spalat si tocat) si se toarna peste bacon. Se inchide aparatul si se verifica din cand in cand daca omleta este...
Mamaliga
Se pun apa, sarea si uleiul la foc, intr-un tuci. Cand apa este pe punctul de a clocoti, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca energic cu telul. Se lasa mamaliga sa se coaca la foc mic, amestecandu-se din cand in cand cu o spatula de lemn. Este gata atunci cand incepe sa se desprinda de...
Aperitiv
Se taie legumele, branza si salamul si se aseaza pe farfurie. Se sara rosiile si castravetii. Aperitivul se serveste cu paine.