bine de luat aminte foarte bine gasite articolele.
Mulțumesc, Dalia! Chiar eram curioasă dacă ceea ce spuneau unii despre gluten este susținut științific. De aceea m-am documentat mai mult...
Ideea este sa mananci cate putin din toate fara sa faci exces.
Așa este, Camelya! Moderația în toate este cheia sănătății!
Se spune ca americanii au facut un studiu dupa primul razboi mondial si s-a constatat ca , dintre toate popoarele participante , soldatii romani erau cei mai rezistenti la conditiile mizerabiile in care au fost obligati sa traiasca , pastrandu-si sanatatea si capacitatea de lupta in situatii unde ceilalti capotau , se imbolnaveau. Nimic nu era deosebit la romani in afara de faptul ca mancau zilnic mamaliga.
Postarea mea e pe langa subiect cumva , dar cred ca e interesanta.
Nu ne simtim bine daca n-avem fobii))
Costel, comentariul tău nu e pe lângă subiect! Chiar Mihaela Bilic recomandă să ne întoarcem la mâncărurile simple, la mămăliguță...(Iar mie-mi convine această opinie, căci îmi place mult mămăliguța... !)
Așa e Buni! Ai perfectă dreptate. Ai pus degetul pe rană...!
Si eu ador mamaliga
Aseara am mancat cu capsuni
Fain articol.
Gaby, eu n-am mâncat niciodată căpșuni cu mămăliguță... Mulțumesc frumos pentru apreciere!
La noi, in zona moldovei, e renumita combinatia capsuni+smantana+zahar, cu mamaliguta calda. Mananci pana pocnesti ) Fiind post eu am mancat fara smantana, da' eu oricum nu-s mofturoasa la mancare. La mine e bun orice )
Știu de această combinație, doar și eu sunt moldoveancă, dar pur și simplu n-am mâncat... De obicei mănănc căpșunile doar cu zahăr și multă smântână.