1. Se amesteca drojdia cu zaharul, 50ml lapte si 100 ml faina si se lasa la crescut jumatate de ora
2. Se topeste untul si se lasa putin la racit , dupa care se incorporeaza restul de lapte(200ml) putin caldut.
3. Se adauga in ploaie faina si sare si se framanta impreuna cu 3 sferturi din...
Pieptul de pui se taie cubulete mici si se rumeneste putin in 50g de unt. Cand au prins culoare aurie se scot pe o farfurie.
Ceapa se taie marunt si se caleste in untul in care s-a rumenit pieptul de pui.
Ciuperculete se toaca marunt si se calesc in 50g de unt.
Cascavalul...
Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi
Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei
Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine
Se presara cascaval ras
Se pun deasupra feliute de mozzarella si rondele de masline...
Saleuri cu cascaval
1. Se amesteca drojdia cu zaharul, 50ml lapte si 100 ml faina si se lasa la crescut jumatate de ora 2. Se topeste untul si se lasa putin la racit , dupa care se incorporeaza restul de lapte(200ml) putin caldut. 3. Se adauga in ploaie faina si sare si se framanta impreuna cu 3 sferturi din...
Chec aperitiv multicolor cu pui si ciuperci
Pieptul de pui se taie cubulete mici si se rumeneste putin in 50g de unt. Cand au prins culoare aurie se scot pe o farfurie. Ceapa se taie marunt si se caleste in untul in care s-a rumenit pieptul de pui. Ciuperculete se toaca marunt si se calesc in 50g de unt. Cascavalul...
Bruschete ”mic dejun” de duminica
Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine Se presara cascaval ras Se pun deasupra feliute de mozzarella si rondele de masline...