Tabita _

4

Bucataras
grozav

București

Bucataras din 16.02.2013

RETETE301
PRIETENI343
Articole

Cum preparam diverse alimente

In Alimente, la: 25 Oct 2013

Am gasit cateva sfaturi utile despre prepararea diverselor alimente intr-o carte de bucate de pe vremea bunicii si cred ca e bine sa le stim. Carnea de pasare:  se poate folosi la prepararea a numeroase feluri de mancare. Pieptul si picioarele pot fi servite ca friptura,se pot...

Pãpãdia

In Alimente, la: 4 Mai 2013

Sunt atat de multe de spus despre papadie..., asa ca eu voi mentiona doar cateva dintre beneficiile ei. Papadia este cunoscuta si sub denumirea de  buha, crestasea, laptuca, lilicea, masa, papalunga, pilug, turci, floarea-broastei, floarea-gainii, floarea-malaiului, floarea- sorului,...

Gulia

In Legume, la: 28 Apr 2013

Gulia nu ingrasa, ajuta la slabit. Continut foarte scazut de colesterol,  zaharuri si grasimi. Contine calciu, magneziu, fier, fosfor, mangan, potasiu, cupru, minerale, vitaminele C, K, B6 si fibre. Ajuta la detoxifiere, la grabirea procesului de vindecare, la tratarea anemiei, la...

Cuscus

In Alimente, la: 14 Apr 2013

Cuscus-ul este produs in principal din semolina - grâu dur măcinat grosier. Se gaseste in forma de granule sferice. Se utilizeaza cu precadare in Orientul Mijlociu si Nordul Africii, insa este asociat cu mancarea marocana. Cuscus-ul este bogat in proteine, fibre, seleniu si...

10 motive sa mananci ciocolata

In Alimente, la: 8 Apr 2013

Sursa de magneziu - eficient in durerile musculare Reduce stresul - destinde corpul si te ajuta sa treci mai usor peste stres Ridica moralul - prin placerea oferita imediat, te ajuta sa te simti mai bine Are rol antidepresiv - consumata frecvent imbunatateste...

Aurul alb din bucatarie - andivele

In Legume, la: 7 Apr 2013

Andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii. Sunt considerate o delicatese de catre bucatarii faimosi din intreaga lume. Se pot utiliza atat la salate, cat si in alte mancaruri. Sunt bogate in hidrati, calciu, potasiu, fier, vitaminele A, B,C si E, beta-catoten,...

Cum putem folosi varza crapata?

In Tipsuri, la: 28 Feb 2013

Verzele crapate, partile necomestibile de la varza, conopida (cocean , frunze) , sparangel, gulii, ciuperci si altele se usuca pentru a fi folosite la supe si sosuri ce urmeaza a fi strecurate. Din resturile de ciuperci se poate prepara: supa, sos picant sau faina de ciuperci pentru...

Afisate 1 - 7 din 7 articole    

Postari recente

publicat la 09.04.2021

Varza dulce calita cu rosii

publicat la 25.12.2020

Ciorba de fasole verde cu scarita

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]