Sorinnaa

1

Bucataras
incepator

Lacrita Mare

Bucataras din 18.10.2013

RETETE15
PRIETENI41
Retete / Dulciuri

Clatite cu gem

In Dulciuri la 6 Mai 2014

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se mixeaza  cu un praf de sare pana se albesc dupa care se adauga zaharul si se mai mixeaza pana nu se mai lasa sau se intoarce bolul si raman "lipite". Galbenusurile se freaca cu putina sare, se adauga laptele si apoi faina putin...

Gogosi simple

In Dulciuri la 29 Apr 2014

Frecam drojdia cu o lingura de zahar. Intr-un bol punem faina cernuta, zaharul, drojdia dizolvata, sarea, coaja rasa de portocala. Le amestecam bine cu mainile, apoi picuram apa cate putina pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Punem uleiul, framantam pana il incorporam bine si pe...

Rame cu untura

In Prajituri la 8 Ian 2014

Se freaca intr-un castron ouale, zaharul si un praf de sare. Se adauga zaharul vanilat si coaja de portocala. Faina se framanta cu untura. Se pune bicarbonatul de sodiu stins cu otet. Se amesteca compozitia si se lasa 15 minute la rece. Se trec prin masina de tocat la care atasem forma speciala....

Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat

In Dulciuri la 7 Ian 2014

Cum se prepara Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat Pui apa la fiert cu sarea si uleiul. Cand da in clocot, adaugi toata faina odata si amesteci cu lingura de lemn pana se desprinde de pe peretii vasului. O lasi sa se raceasca. Pui aluatul intr-un castron mai mare si incorporezi...

Tiramisu reteta rapida

In Prajituri la 7 Ian 2014

Tiramisu reţetă originală Intr-un castron, se bate cu mixerul branza mascarpone cu zaharul pudra si vanilia pana devin o crema omogena mai groasa ca o smantana. Separat, se bate frisca pana devine pufoasa. Se amesteca crema de mascarpone cu frisca pana se omogenizeaza, incet cu miscari...

Clatite crocante cu gem de prune

In Prajituri la 23 Oct 2013

Am amestecat cele 2 oua batute bine cu laptele, apoi am adaugat zaharul vanilat si praful de sare. Cand zaharul vanilat  s-a topit am adaugat faina in compozitie si am omogenizat. Am copt clatitele si apoi le-am umplut cu gem.

Rulada cu gem de struguri

In Prajituri la 18 Oct 2013

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu zaharul pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praful de copt. Turnam in tava tapata cu hartie de copt si coacem 10-15 minute pana devine aurie. O rasturnam cu tot cu hartia de...

Prajitura cu gem de mere si biscuiti

In Prajituri la 18 Oct 2013

Se zdrobesc biscuti si se asaza pe fundul tavi, se pune gemul de mere peste biscuiti. Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu zaharul pana raman lipite de fundul vasului. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, se pune cate o lingura, se...

Suzette

In Prajituri la 18 Oct 2013

Blatul: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi galbenusurile si amestecam usor pana se omogenizeaza. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in aluat, amestecand usor, pana se incorporeaza. La final adaugam nuca macinata si amestecam usor....

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 06.05.2014

Clatite cu gem

publicat la 06.05.2014

Paine cu ou si lapte

publicat la 29.04.2014

Paine de casa

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]