Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana ce acesta din urma se topeste. Zaharul se pune treptat pentru ca altfel riscati sa mixati degeaba, si zaharul sa nu se mai topeasca. Cu cat compozitia este mai "inspumata" cu atat briosele vor fi mai pufoase. Se adauga uleiul si laptele...
Pentru bezea , albusurile se bat spuma, iar apoi se adauga zaharul treptat. Se mixeaza pana se topeste zaharul (valabil daca folositi zahar tos).
Atentie! Daca folositi zahar tos, nu il punenti pe tot o data, pentru ca se va topi foarte greu, iar timpul de mixare se va dubla.
Cand este...
Taiati Prajitura cubulete mai micute (2-3 cm), si le puneti intr-o tigaie incapatoare impreuna cu untul (in prealabil topit). Le "prajiti"cateva minute, avand grija sa le intoarceti de pe-o parte pe alta (dar fara sa le sfaramati).
Dupa ce au prins o crusta usor maronie, se opreste...
Untul la temperatura camerei se amesteca impreuna cu faina si cele 80 gr de zahar. Se amesteca cu degetele pana ce rezulta bucatele mici de firimituri + cateva bucatele mai mari. Se da la congelator pt 10-15 min.
Intre timp se prepara merele. Acestea se curata de coaja, si se taie patratele...
La tarte, intotdeauna se incepe cu prepararea aluatului, deoarece trebuie sa stea la frigider cel putin jumatate de ora.
Drept urmare, untul taiat cubulete cat mai mici se mixeaza cu zaharul pudra, dupa care de adauga ouale, unul cate unul si se va obtine o crema omogena. Se incorporeaza faina...
Briosa cu inima de capsuna
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana ce acesta din urma se topeste. Zaharul se pune treptat pentru ca altfel riscati sa mixati degeaba, si zaharul sa nu se mai topeasca. Cu cat compozitia este mai "inspumata" cu atat briosele vor fi mai pufoase. Se adauga uleiul si laptele...
Mini Pavlova
Pentru bezea , albusurile se bat spuma, iar apoi se adauga zaharul treptat. Se mixeaza pana se topeste zaharul (valabil daca folositi zahar tos). Atentie! Daca folositi zahar tos, nu il punenti pe tot o data, pentru ca se va topi foarte greu, iar timpul de mixare se va dubla. Cand este...
Budinca de prajitura cu visine
Taiati Prajitura cubulete mai micute (2-3 cm), si le puneti intr-o tigaie incapatoare impreuna cu untul (in prealabil topit). Le "prajiti"cateva minute, avand grija sa le intoarceti de pe-o parte pe alta (dar fara sa le sfaramati). Dupa ce au prins o crusta usor maronie, se opreste...
Apple Crumble Reinventat
Untul la temperatura camerei se amesteca impreuna cu faina si cele 80 gr de zahar. Se amesteca cu degetele pana ce rezulta bucatele mici de firimituri + cateva bucatele mai mari. Se da la congelator pt 10-15 min. Intre timp se prepara merele. Acestea se curata de coaja, si se taie patratele...
Tarta de visine cu crema si bezea
La tarte, intotdeauna se incepe cu prepararea aluatului, deoarece trebuie sa stea la frigider cel putin jumatate de ora. Drept urmare, untul taiat cubulete cat mai mici se mixeaza cu zaharul pudra, dupa care de adauga ouale, unul cate unul si se va obtine o crema omogena. Se incorporeaza faina...