publicat la 08.05.2019
publicat la 08.05.2019
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor
Amesteca intr-un bol faina cu sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si oregano. Taie aripioarele pe jumatate si trece-le pe rand prin amestecul de faina si condimente. Pune intr-o tava hartie de copt si asaza aripioarele. Taie...
Tochitura cu mamaliguta
Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul, adauga pulpele de pui taiate cubulete si lasa-le sa se gateasca cateva minute, Scoate-le apoi intr-un castron. Adauga carnatii cabanosi taiati rondele si lasa-i sa se prajeasca putin, apoi scoate-i intr-un castron....
Frigarui de miel si salata asortata
Taie pulpa de miel cubulete Taie ceapa rosie in cuburi si apoi pregateste frigaruile, alternand carne de miel cu ceapa si rosii cherry Amesteca intr-un bol boia dulce, usturoi granulat, sare, piper si menta uscata Unge frigaruile cu...
Spaghette cu somon si zucchini
Fierbe separat spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Pune intr-o craticioara untul si uleiul, apoi usturoiul si zucchini taiat in jumatati de rondele Amesteca 2 minute apoi pune somonul taiat cubulete Condimenteaza cu sare si...
Musaca
Intr-o oala cu apa rece pune la fiert cartofii in coaja, spalati bine in prealabil. Lasa-i sa fiarba 20 de minute, apoi scoate-i si lasa-i sa se raceasca. Intre timp, pune uleiul intr-o tigaie incapatoare si lasa-l sa se incinga....
Plachie de peste cu mamaliga
Pune pestele intr-o tava, condimenteaza-l cu sare si piper si pune peste el vinul alb. Lasa-l la marinat pana pregatesti legumele. Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul si lasa-l sa se incinga. Adauga ceapa taiata solzisori, apoi usturoiul taiat marunt si...
Supa minestrone
Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min' Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin Adauga apoi cartoful taiat cubulete,...
Tarta cu legume colorate
Aluat : Amesteca untul rece taiat cubulete cu faina, pana obtii mici firimituri. Pune un praf de sare si apa rece, amesteca putin, apoi adauga galbenusurile de ou si framanta pana obtii un aluat omogen. Pune-l in folie de plastic si lasa-l la frigider 15 min....
Desert tiramisu cu capsuni
Tiramisu, reţetă adaptata dupa cea originală Separa galbenusurile de albusuri. Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul si se ingroasa. Adauga mascarpone rece, de la frigider si mixeaza usor, la...
Ciulama de pui cu mamaliga
Pune uleiul intr-o craticioara mai adanca si lasa-l sa se incinga. Adauga ceapa tocata cubulete, usturoiul si morcovul ras. Soteaza pentru 3-4 minute pana se inmoaie putin. Pune apoi cubuletele de piept de pui si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Mai lasa 2-3 minute si amesteca pana...
Snitel de pui cu piure de legume
Pune la fiert in apa cu putina sare legumele pentru piure: 2 cartofi taiati cubulete, 1 morcov taiat rondele si cand sunt aproape gata pune si cateva buchetele de broccoli. Poti folosi pentru piure ce legume preferi. Scurge apoi apa, adauga untul, sare dupa gust si paseaza bine legumele....
Ficatei de pui cu sos si piure
Curata ficateii, spala-i bine cu apa rece si lasa-i la scurs intr-o sita. Pregateste legumele si taie ardeiul gras colorat in fasii, ceapa solzisori si usturoiul rondele. Pune uleiul la incins intr-o tigaie mai adanca, apoi adauga ceapa si soteaz-o pentru 2 minute. Adauga usturoiul si...
Cordon bleu cu salata verde
Taie pieptul de pui in doua si apoi, fiecare bucata tai-o pe orizontala, obtinand astfel 4 felii. Bate cu ciocanul de snitele fiecare bucata, intre doua folii de plastic. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si asaza pe fiecare bucata de carne felii de cascaval si sunca. Ruleaza strans si,...