Nicole28

1

Bucataras
incepator

Hunedoara

Bucataras din 26.04.2014

RETETE17
PRIETENI61
Retete / Aperitive / Garnituri

Foietaj cu pasta de tomate si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 19 Noi 2015

Dezghetam aluatul apoi il desfacem pe masa. Impartim fiecare parte de aluat, apoi ungem suprafata fiecarei jumatati cu pasta de tomate iar cealalta jumatate o decupam cu rola. Presaram busuioc apoi asezam peste feliile de branza topita si de cascaval, apoi suprapunem partea de aluat...

Paine impanata cu unt si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2014

Crestam painea cu un cutit ascutit fara a taia si coaja de jos. Printre cubuletele formate implantam fasii de unt. Presaram sare si piper dupa gust,apoi cascavalul ras iar la final marar verde tocat. Punem painea la cuptor pana se topeste untul si cascavalul. Scoatem painea din...

Omleta cu ciuperci Pleurotus

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2014

Spalam si taiem ciupercile. Punem ulei la incins,apoi punem ciupercile in tigaie, presaram deasupra sare si fulgi de chili si le lasam la foc pana se prajesc. Intre timp spargem ouale intrun castronel,le amestecam cu furculita si turnam amestecul in tigaie peste ciupercile prajite. Lasam...

Chiftele de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2014

Intai spalam cartofii, apoi ii fierbem timp de 40min. Curatam cartofii de coaja,ii dam pe razatoare si ii amestecam cu sare si piper, 2 oua si frunze de patrunjel tocate. Punem faina pe o farfurie intinsa, luam cu mana o cantitate mica de cartofi si modelam cu mainile forme de chiftele. Le...

Cartofi natur

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2014

Se pun cartofii la fiert in coaja pana intra furculita in ei. Dupa ce au fiert cartofii,ii scurgem de apa in care au fiert,ii clatim cu un jet de apa rece apoi ii curatam de coaja. Ii taiem cubulete,adugam 3-4 linguri de ulei, sare si piper dupa gust iar la final presaram patrunjel proaspat...

Bruschete cu rosii si leurda

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2014

Pornim cuptorul la temperatura potrivita (in jur de 160 grade). Asezam felii de paine in tava. Ungem (sau stropim) feliile de paine cu ulei. Condimentam cu sare, piper si marar. Presaram cascaval dat pe razatoare si bagam tava in cuptorul incins,pana se topeste cascavalul si painea se...

Pasta de avocado

In Aperitive / Garnituri la 27 Apr 2014

Taiem in doua avocadoul . Scoatem miezul din avocado, il pasam cu ajutorul unui robot de bucatarie, apoi adaugam uleiul, sarea, piperul si praful de usturoi. Pofta buna!

Ciuperci Pleurotus prajite

In Aperitive / Garnituri la 26 Apr 2014

Punem tigaia pe foc sa se incinga uleiul. Intre timp spalam si taiem ciupercile. Cand uleiul este suficient de incins,punem ciupercile in tigaie si le lasam sa se rumeneasca pe toate partile. Dupa ce s-au prajit suficient le scoatem pe farfurie. Punem sare si piper dupa gust. Pofta buna!

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 14.05.2014

Tarta cu budinca si capsuni

publicat la 14.05.2014

Paine impanata cu unt si cascaval

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]