publicat la 02.06.2017
publicat la 19.05.2017
publicat la 23.04.2017
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Paine integrala
Aluatul se poate framanta si in masina de paine, setam programul de framantat si dospit, caz in care punem in cuva intai ingredientele lichide, ultimele fiind faina si drojdia. Daca se framanta manual, se procedeaza astfel:faina se amesteca cu...
Chifle umplute
In vasul robotului de bucatarie, punem faina amestecata cu drojdia si le lasam la odihnit 10-15 minute. Adaugam apoi oul, zaharul,laptele si apa caldute si incepem a framanta. Turnam untul topit in fir subtire, punem si sarea si framantam energic pana...
Chifle cu faina integrala
Punem ingredientele lichide in cuva masinii de paine, apoi zaharul, sarea, faina si ultima, drojdia. setam programul de framantat si dospit (la masina mea dureaza cam 1h si 30'). Scoatem aluatul pe blatul bine infainat, il impartim in 8 sau 10, dupa cat de mari vreti sa fie...
Franzela de casa
Laptele il incalzim usor, trebuie sa fie doar caldut, nu fierbinte. Drojdia o amestecam cu o lingura cu zahar si cateva linguri cu lapte, apoi lasam maiaua la crescut 20 minute. In vasul robotului de bucatarie, punem, zaharul,...
Chifle pufoase
In vasul robotului de bucatarie, punem apa calduta, adaugam zaharul, drojdia si 4 linguri cu faina. Omogenizam maiaua si lasam la crescut 15-20 minute. Dupa ce drojdia s-a activat si maiaua a crescut, adaugam uleiul, oul batut si pornim robotul. Treptat, adaugam si faina, iar...