Mirela_Tilvescu

1

Bucataras
incepator

LISABONA

Bucataras din 17.06.2012

RETETE29
PRIETENI22
Retete / Aperitive / Garnituri

Paté de surimi si paté de ton

In Aperitive / Garnituri la 14 Iul 2012

Se pune in blender surimi,1/2 ceapa,1/2 castravete murat,3 fire patrunjel si se amesteca pana devin pasta.Se pune compozitia intr-un bol si se amesteca cu 4 linguri de maioneza,sarea si piperul.La fel se procedeaza si cu tonul.Apoi le-am servit cu paine toast si somon afumat...

Rulou de carne

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2012

Se amesteca intr-un bol carnea cu oul, patrunjelul tocat, putin pesmet, cimbru. boia dulce, sare si piper. Pe o masa se presara un strat de pesmet peste care vom intinde compozitia ce carne. Apoi vom aseza prima oara sunca presata, feliile de carnati si ultima oara cascavalul. Se ruleza cat mai...

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 9 Iul 2012

Se curata ciupercile si se aseaza intr-o tava.Separat se prepara o compozitie din:bacon,patrunjel,usturoi si piciorusele ciupercilor tocate marunt,impreuna cu cascavalul ras, sarea si piperul.Cu compozitia obtinuta se vor umpe ciupercile cu ajutorul unei lingurite.La sfarsit se va...

Rosii umplute cu creveti

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2012

Se taie capace la rosii,dupa care se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.Amesteca intr-un castron crevetii,ouale.patrunjelul,maioneza,sarea si piperul,apoi umpleti rosiile.Se decoreaza cu masline fara samburi.

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 16.04.2013

Placintele inimioare

publicat la 26.03.2013

Cartofi copti cu ou

 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]