Mariuka

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 07.11.2011

RETETE24
PRIETENI12
Retete / Mancaruri cu carne

Clatite cu umplutura de drob

In Porc la 3 Mar 2012

Clatitele se pregatesc dupa reteta clasica. (mie mi-au mai ramas clatite si le-am umplut cu dulceata de salcam). Pentru umplutura de drob procedam astfel : se amesteca organele fierte si tocate cu 3 oua, faina, sare si piper dupa gust si putin marar tocat. Se umplu clatitele cu aceasta...

Aripioare de pui cu sos de mustar

In Pui la 3 Mar 2012

Se spala aripioarele de pui, se presara cu sare si piper si se prajesc in ulei incins 10 minute. Cat timp se rumenesc se pregateste sosul astfel: se amesteca mustarul cu vinul alb si se adauga piper sau nu , asta in functie de mustar cat de iute este ( la mine a fost tare iute si a iesit si sosul...

Secuiasca

In Oaie la 2 Feb 2012

Se taie carnea imbucaturi mari si se opareste Se toaca ceapa, se caleste in 1 lingura untura incinsa Imediat ce s-a muiat, se adauga sarea, boaiaua, putina apa fierbinte sa molcomeasca o jumatate de ora. Se taie varza fideluta, se pune la calit separat cu cealalta lingura de untura - tot...

Costita de vitel cu cartofi la cuptor

In Vita la 2 Feb 2012

Costita se spala si se portioneaza, dupa care se aseaza intr-o tava mare de aragaz. Se asezoneaza cu sare, piper si cimpru. Se pun foile de dafin si sucul de rosii si se mai adauga apa cat este nevoie pentru a fierbe carnea.  Se da la cuptor invelita in folie de aluminiu si se verifica...

Frigarui

In Porc la 24 Ian 2012

Carnea de porc se taie cubulete, cartoful, ceapa, ardeii si ciupercile se curata si se taie tot cubulete. Se aseaza pe frigaruie carne, ardei, cartof, ciuperci, ceapa ( sau in ce ordine doriti) se condimenteaza si se pun pe gratar. Se intorc des pentru a se face bine pe toate partile. ...

Pulpa de vitel la cuptor cu legume si sos bechamel

In Vita la 24 Ian 2012

Pulpa de vitel se spala si se feliaza, dupa care se condimenteaza si se aseaza in tava. Se adauga vinul si apa si se da la cuptor. Broccoli se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Cartofii si morcovul se curata si se feliaza si se pun la fiert separat in apa cu sare. ...

Parjoale de pui cu sos de rosii

In Pui la 7 Dec 2011

Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei. Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca...

Fasole cu carne de oaie

In Oaie la 7 Noi 2011

Se pune osul de oaie la fiert in multa apa, pentru ca trebuie sa fiarba bine pana se poate desprinde carnea de pe os. Dupa ce a fiert se desface carnea de pe os si se taie in bucatele mai mici sau mai mari, dupa preferinte.  Se pune in apa care a ramas de la carne fasolea fiarta si...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 03.03.2012

Clatite cu umplutura de drob

publicat la 03.03.2012

Ghiveci de legume

publicat la 03.03.2012

Bors de fasole boabe

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]