publicat la 30.08.2014
publicat la 17.05.2014
publicat la 24.04.2014
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de porc cu cartofi la tigaie
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca,apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete si cartofii taiati cuburi,fasii,neuniform cat mai gros,dafinul,piperul si delikatul,acoperim si lasam la foc mic sa se rumeneasca usor pe o parte ,apoi pe cealalta parte si scurgem surplusul de ulei(trebuie...
Friptura de miel la tava(la cuptor)
Am tinut peste noapte carnea la bait;o ceasca vin alb,tot atata apa,1 lgt boia dulce,piper,sare dupa gust,3-4 catei usturoi,1legatura usturoi verde,cateva fire patrunjel verde.Toate se pun in blender si se obtine o pasta usor omogena cu care se unge bine carnea de miel.Se pune intr-un vas...
Mazare cu kaizer afumat si pui
Se fierbe mazarea 10 minute si se scurge de apa. Intr-un vas punem la prajit kaizerul tocat fasii subtiri si puiul taiat cubulete impreuna cu ceapa, morcovul tocate marunt (si ardeiul gras cine nu foloseste zarzavat), acoperim si lasam sa se caleasca toate bine, amestecand din cand in cand sa nu...
Shaorma de pui la farfurie
Spalam si curatam cartofii,ii taiem feliute nu prea subtiri si punem la prajit in uleiul incins si presaram o lingurita delicat. Spalam si dezosam pulpele de pui si incercam sa le facem sa arate ca niste filete si le ungem cu putin piper,delicat si cimbru si intr-o tigaie frigem filetele fara...
Musaca de cartofi cu carne tocata
Se fierb cartofii in coaja, nu prea mult sa nu se crape, se incearca cu o scobitoare. Se curata de coaja si se taie rondele. Intre timp se curata ceapa si se toaca fin si se caleste impreuna cu carne tocata pana ce se rumeneste usor, apoi adaugam zarzavatul si bulionul, amestecam si apoi...
Tocanita de pui si maruntaie de pui
Se spala carnea si se pune la prajit in uleiul fierbinte si se lasa pana se rumeneste pe o parte. O sa se lase multa apa din el si grasime daca e gras si abia dupa ce va scadea apa se va rumeni. Cand s-a facut pe o parte se intoarce pe cealalta parte si atunci se adauga ceapa si ardeiul tocate...
Tocanita de ceapa cu pui
Se spala pulpele se taie fiecare pulpa pe jumate si se prajesc bine pe ambele parti. Se scot din ulei si in acelasi ulei punem la calit ceapa tocata marunt. Cand e pe jumatate facuta se adauga morcovul tocat cat mai marunt si ardeiul si se continua calirea pana ce ceapa s-a rumanit bine. Apoi...
Ardei umpluti
Se curata ardeii,se taie ceapa marunt,se taie cerculete din rosii pt capacele. Se caleste ceapa,apoi se adauga carnea si cand a mai scazut zeama lasata de carne se pune cartoful ras si scurs de zeama,si ce a ramas de la rosii se rade peste si se caleste pana mai scade din zeama. Se opreste...