Bunica

7

Bucataras
Top-Chef

Bucuresti

Bucataras din 18.12.2008

RETETE686
PRIETENI121
Retete / Fructe de mare

Creveti cu paste colorate

In Fructe de mare la 2 Iul 2018

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, lasandu-se pe foc 2-3 minute. Pune crevetii decorticati si amesteca usor timp de 5 minute. Adauga sucul de portocale si lasa pe foc 2-3 minute. Se adauga vinul si se fierbe pana la evaporarea vinului. Se sareaza dupa gust. Concomitent cu...

Fructe de mare

In Fructe de mare la 26 Apr 2016

Fructele de mare se lasă la decongelat. Ia o cratiță 2l.și pune o o lingură de ulei,fructele de mare,zucul de portocală. Lasă la fiert 5 minute după ce incepe să clocotească. Stinge focul și poterivește de sare si piper. Serveste alături de garnitura dorită. Eu am...

Creveti picanti

In Fructe de mare la 13 Mar 2015

Spala bine crevetii. Intr-un wook pune uleiul de masline. Adauga crevetii bine scursi. Lasa la foc iute 3-5 minute. Pune vinul si lasa la fiert pana la evaporarea vinului. Intre timp curata usturoiul si piseaza-l. Pune usturoiul peste creveti. Stinge focul si condimenteaza...

Fructe de mare cu sos de patrunjel

In Fructe de mare la 4 Oct 2014

Intr-un wook se pune uleiul. Adauga fructele de mare pentru 4-5 minute,avand grija sa le amesteci ridicand wookul cu o miscare ferma a mainii. Pune vinul alb si lasa sa fierba pana la evaporarea  vinulul,maxim 5 minute. Stinge focul,sareaza,pipareaza si adauga patrunjelul tocat...

Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt

In Fructe de mare la 17 Mar 2014

Inelele de calamar decongelate se prajesc in ulei. Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare. Cat se fierb ,se pregateste sosul de iauurt. Usturoiul se curata,se piseaza cu sare dupa gust si se amesteca impreuna cu iaurtul si mararul tocat marunt. Dupa ce calamarul este prajit si...

Fructe de mare cu paste de orez

In Fructe de mare la 5 Mar 2014

Pastele se pun la fiert in apa cu sare timp de 5-7 minute dupa ce dau  in clocot. Punem pastele in strecuratoare si le lasam la scurs. Uleiul se pune la incins.In tigaia cu ulei se pune la calit usturoiul tocat marunt si patrunjelul spalat si tocat marunt. Dupa 5 minute se...

Creveti cu sos dulce- acrisor si cus-cus

In Fructe de mare la 19 Mar 2013

Intr-o cratita am pus la fiert 450 ml. apa,uleiul si putina sare. Cand a inceput sa clocoteasca am pus cus-cus,am acoperit cratita cu capac si am stins focul. Intr-o  tigaie teflonata se pune uleiul si se caleste putin usturoiul. Se scoate usturoiul,se pun creveti pentru 5 minute....

Creveti in sos de vin

In Fructe de mare la 28 Noi 2012

 Am folosit creveti congelati. Am pus crevetii la decongelat in apa rece ,circa 10-15 min.. I-am spalat ,apoi intr-un castron am pus crevetii,sare,piper,putin busuioc,oregano,vinul si uleiul. Au stat circa 10 min.la marinat. Intre timp am pus pe foc un wok. Intreaga compozitie am...

Calamar prajit

In Fructe de mare la 19 Noi 2012

Am cumparat o punga de calamar congelat de 500g. Calamarul congelat l-am pus in strecuratoare la decongelat. Dupa decongelare l-am spalat si lasat la scurs. Pe un platou am presarat faina si sare.Pe acest platou am pus bucatile de calamar si deasupra am sarat si presarat faina. Intr-o...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 20.03.2022

Ciorba de fasole verde cu soia

publicat la 17.03.2022

Ghiveci de legume cu soia

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]