Anett

1

Bucataras
incepator

Oradea

Bucataras din 02.05.2012

RETETE89
PRIETENI368
Retete / Mancaruri de legume

Conopida cu oua si patrunjel

In Mancaruri de legume la 2 Dec 2021

Spalam conopida si desfacem in buchetele. Fierbem in apa sarata circa 15-20 minute. Cand conopida devine moale, scurgem apa. Intre timp incem 3 linguri de ulei intr-o tigaie mai mare si adaugam ceapa maruntita. Adaugam conopida fiarta si prajim pentru cateva minute. Asezonam cu sare, piper si...

Varza rosie calita cu otet balsamic

In Mancaruri de legume la 22 Oct 2017

Taiem slanina in cubulete si introducem intr-o tigaie mai adanca. Adaugam putin ulei si prajim pentru cateva minute si adaugam rozmarin uscat. Prajim pana se rumenesc apoi scoatem din tigaie. Introducem unt in tigaie si chimen. Adaugam varza taiata in fasii subtiri, mere taiata in cubulete,...

Rulada de vinete

In Mancaruri de legume la 9 Apr 2017

Spalam si curatam vinetele, apoi le taiem in felii subtiri. Presaram cu sare si le introducem intr-o tigaie cu ulei incins. Nu trebuie sa folosim mult ulei in acest caz. Prajim feliile de vinete pana se rumenesc, apoi le scoatem pe o farfurie, acoperita cu prosop de bucatarie. Intre timp,...

Legume la cuptor

In Mancaruri de legume la 20 Iun 2016

In primul rand pregatim legumele,  curatam si taiem in bucatele mai mici. Conopida introducem in apa clocotita sarata si lasam la fiert 6 minute. Scoatem si lasam sa raceasca. Ungem tava cu unt si asezam rondele de dovleceii. Asezonam bine si asezam rosiile si ciupercile. Ultimul rand...

Dovlecei aromati pe grill

In Mancaruri de legume la 15 Iun 2016

Taiem dovleceii felii, presaram cu sare, piper, ardei iute si coaja rasa de lamaie.  Adaugam ulei de masline si amestecam bine. Incingem o tigaie grill, focul trebuie sa fie la maxim. Asezam dovleceii pe tigaie si reducem focul. Lasam cateva minute sa prajeasca pe ambele parti....

Kabak mücver - Crochete turcesti de dovlecei

In Mancaruri de legume la 5 Iun 2016

Curatam dovleceii, spalam bine apoi se dau pe razatoarea mare.  Spalam patrunjelul si mararul si le maruntim. Batem oule apoi adaugam faina si condimentele. Adaugam dovlecei, patrunjelul si mararul , amestecam bine. Din acest amestestec luam cate o lingurita si punem in ulei bine...

Fasole prajita

In Mancaruri de legume la 14 Oct 2015

Punem fasolea cu o zi inainte de preparare in apa. A doua zi scurgem si fierbem. Maruntim ceapa si calim in ulei, adaugam apoi fasolea si ardeiul. Prajim pentru cateva minute apoi adaugam pasta de tomate si condimentele. Lasam cateva minute sa fiarba cu un capac deasupra. Eu am servit pe...

Ghiveci de legume

In Mancaruri de legume la 29 Iul 2014

Taiem ceapa si o calim in ulei. Curatam rosiile si ardeii, le taiem in cubulete sau rondele si le punem peste ceapa. Presarim cu sare si piper si se lasa circa 10 minute.  Daca legumele sunt putin inmuiate, adaugam oul si lasam la foc mic sa fiarba.  

Spanakopita ( Placinta greceasca cu spanac)

In Mancaruri de legume la 23 Feb 2013

Se marunteste spanacul fiert, ceapa, mararul, branza si telemeaua. Se pune intr-un vas, si se amesteca cu ouale batute. Se pune deoparte. Se ia o tava,  se unge cu unt si se aseaza in ea o foaie de placinte intinzand-o si pe peretii tavii. Se unge fiecare foaie de placinta si se aseaza in...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 15.02.2022

Pasta al limone

publicat la 14.02.2022

Quesadilla vegetariana

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]