Adrian2016

1

Bucataras
incepator

Sebes

Bucataras din 21.01.2016

RETETE48
PRIETENI113
Retete

Ciorba de salata verde cu bacon afumat si slanina

In Supe/Ciorbe la 8 Aug 2016

       Salata verde se desface si se spala frunza cu frunza. Apoi se rupe in bucatele mici sau se toaca.Ceapa se taie in bucati potrivite.Separat intr-o oala punem putin ulei si calim baconul. Adaugam ceapa si crestele de slanina. Dupa ce sau rumenit putin adaugam...

Ciorba de pastai cu afumatura

In Supe/Ciorbe la 28 Iul 2016

      Pentru inceput am spalat legumele bine. Fasolea am rupt-o in bucati potrivite, nu imi place sa fie pastaia mare. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat cubulete. Kaizerul l-am taiat feliute.       Intr-o tigaie separat am pus putin ulei,...

Snitele de porc cu garnitura de orez cu legume

In Porc la 19 Iul 2016

       Cotletele le batem bine pe ambele parti.Le saram,piperam,le trecem prin faina si ouale batute bine cu putina sare si piper.Le prajim pe rand in ulei incins.        Separat preparam garnitura: orezul il fierbem in supa de pui...

Spuma de capsuni

In Dulciuri la 19 Iul 2016

      Capsunile se curata de codite si se spala bine.Le-am taiat in doua pe cele care au fost mari si le-am pus in blender si le-am maruntit.Separat se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si se bate din nou pana se intareste.       Capsunile...

Oua in cuib

In Aperitive / Garnituri la 12 Iul 2016

      Intr-o forma de briose mai mari unse cu unt, am adaugat cate un cerc de paine pe care in prealabil l-am decupat cu paharul dintr-o felie de paine toast.Deasupra am spart cate un ou in fiecare forma,l-am sarat si piperat,am facut un brau dintr-o feliuta de bacon,am...

Aperitiv rapid

In Aperitive / Garnituri la 12 Iul 2016

      Fiecare felie de franzela am uns-o pe o parte cu unt si am asezat-o pe hartia de copt cu care am tapetat tava cuptorului.Deasupra am uns felia de paine cu crema de branza,am pus o felie de sunca si una de cascaval.       Capac la fiecare...

Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana

In Aperitive / Garnituri la 31 Mai 2016

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald si l-am acoperit....

Piept de pui julienne cu sos de smantana si ciuperci

In Pui la 18 Mai 2016

            Pieptul de pui l-am spalat si l-am taiat julienne. L-am condimentat cu sare, piper, condimente pentru pui. Am incins intr-o cratita putin ulei si am pus la calit pieptul de pui. Separat am taiat ceapa si am adaugat-o peste pui si...

Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 15 Mar 2016

       Cartofii trebuie curatati si fierti in apa cu sare. Legumele se spala si taie cubulete. Baconul, salamul, cascavalul si branza le taiem cubulete sau felii. Intr-un vas de yena asezam cartofii curatati, ii saram si piperam,punem feliute de unt deasupra si dam...

Reteta Mucenici moldovenesti cu miere si nuca, pufosi si aromati

In Dulciuri la 9 Mar 2016

       Cum se prepara Reteta Mucenici moldovenesti cu miere si nuca, pufosi si aromati: Intr-un castron am amestecat apa calda cu o lingurita de zahar si drojdiuta.Turnam intr-un bol laptele,1 ou,150 gr zahar,praful de sare si uleiul si omogenizam bine...

Tarta cu fructe si crema de vanilie

In Prajituri la 9 Mar 2016

      Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le-am mixat pana s-a topit zaharul,apoi am adaugat faina cernuta si la final albusul batut spuma tare.Se amesteca de jos in sus cu miscari lente...

Snitele Godina umplute si piure de mazare

In Mancaruri cu carne la 7 Mar 2016

      Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de cascaval si cateva ciuperci,cealalta jumatate am adus-o peste cea umpluta si am prins snitelu cu cate 2...

Clatite inimioara cu branza de vaci

In Dulciuri la 26 Feb 2016

      Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.       Compozia o lasam sa se odihneasca 10...

Ciorba de perisoare la oala sub presiune

In Supe/Ciorbe la 24 Feb 2016

       Legumele le spalam bine si le taiem cubulete. Intr-un castron punem carnea, oul, orezul, sare, piper, cimbru, verdeata. Omogenizam bine compozitia si lasam deoparte circa 5 minute. Cu mana umeda formam bilute rotunde (imi plac perisoarele mai mari), pe care le...

Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine

In Dulciuri la 18 Feb 2016

      Reteta de preparare a papanasilor     Branza de vaci se amesteca cu ouale intregi, zaharul, bicarbonatul stins in zeama de lamaie,faina si coaja de lamaie si portocala si se omogenizeaza ingredientele....

Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor

In Porc la 11 Feb 2016

Ciolanul dezosat impreuna cu cartofii curatati si spalati i-am fiert in kucta pentru 30 de minute. Dupa ce au fiert cartofii i-am asezat intr-un vas de yena alaturi de felii taiate din ciolanul fiert, am condimentat, am adaugat vinul, uleiul de masline si zeama de la ciolanul fiert. Am...

Placinte cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 1 Feb 2016

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald, eu l-am pus pe calorifer si l-am acoperit. Am rupt cu mana din aluatul crescut am...

Pui imbracat in unt cu cartofi la cuptor

In Pui la 22 Ian 2016

             Spalam bine puiul  si-l lasam putin sa se scurga. Il saram, piperam si il aseazam intr-un vas de yena. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem rondele potrivite....

Afisate 31 - 48 din 48 retete    

Postari recente

publicat la 25.10.2018

Gratar cu garnitura de cartofi

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]