yaya67

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.02.2013

RETETE4
PRIETENI3
Retete

Paine de casa cu 2 gr drojdie

In Piine la 21 Mar 2013

Se pune drojdia cu putina apa sa se hidrateze intr-un castronel. Separat se pune faina cu sarea, se adauga apoi drojdia hidratata, amaestecand si adaugand putin cate putin toata apa. Se framanta, va rezulta un aluat lipicios, mai moale. Se pune intr-un vas acoperit la frigider pentru 10 ore (eu...

Gerbeaux cu nuci si gem piersici

In Prajituri la 17 Mar 2013

Faina se freaca cu untul sau margarina pana se formeaza firimituri mici de aluat apoi se pune drojdia deja dospita putin in mijlocul fainii, cele doua oua si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins . Se imparte in trei parti egale si se intind trei foi, prima foaie se pune in tava,...

Crema de zahar ars

In Prajituri la 17 Mar 2013

Se caramelizeaza intr-o cratita circa 70-80 gr zahar,nu se arde prea tare ,cand e caramelizat se tapeteaza oala cu el miscand usor oala in toate partile ,atentie sa nu va opariti . Separat se bat ouale cu zaharul si un praf sare(eu pun un praf de sare la toate dulciurile pt ca sarea ii...

Tort San Valentino

In Torturi la 18 Feb 2013

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu praful de sare,se adauga apoi 3 linguri zahar din cele sapte linguri,separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devine o spuma albicioasa si se adauga peste albusuri amestecand lejer de jos in sus,apoi se adauga pe rand faina...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 21.03.2013

Paine de casa cu 2 gr drojdie

publicat la 17.03.2013

Gerbeaux cu nuci si gem piersici

publicat la 17.03.2013

Crema de zahar ars

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]