vik

1

Bucataras
incepator

Valencia

Bucataras din 29.06.2010

RETETE10
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Bacalao crudo

In Aperitive / Garnituri la 1 Iul 2010

Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica. Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou, se pune peste rosii un praf de sare feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate se presara capere si foarte putin marar se toana pe...

Sepia a la plancha

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2010

Sepia se spala intreaga, apoi i se scoate firul de "plastic" din interior  si se feliaza. Se aseaza intr-o tigaie de teflon, incinsa, fara ulei. Se lasa la foc mediu pana cand elimina apa si aceasta se coaguleaza intr-o crusta maronie pe fundul tigaii. Se transfera apoi...

Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2010

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor. se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin se aseaza  o bucata de anchoa in miloc se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat....

Anghinare cu jamon iberico

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri. Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi. Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.  

Midii in sos picant

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

Se incinge uleiul de masline,se caleste ceapa , se adauga amidonul, mararul, chilli, boiaua de ardei iute si imediat dupa boia se pun midiile care anterior au fost curatate si spalate in apa rece Se acopera tigaia cu un capac si se mentine asa pana cand scoicile se deschid.( aprox 2 minute)...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]