sandytza

1

Bucataras
incepator

canales/cantabria iar in Romania in Dej/Cluj

Bucataras din 02.06.2009

RETETE69
PRIETENI18
Retete / Dulciuri

Tort Padurea neagra

In Torturi la 19 Noi 2010

Se bat bine ouale cu mixerul apoi adaugati untul topit si visinata. Intr-un bol se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se amesteca bine cu zaharul vanilat. Se adauga peste oua si se amesteca bine . Turnati totul intr-o tava rotunda de 24 cm diametru, tapetata cu hartie de copt si...

Tort "tres leches"

In Torturi la 15 Mai 2010

Intr-un bol se bat spuma albusurile . Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Se adauga apa, praful de copt , doua linguri zahar vanilat , se amesteca bine apoi se adauga faina toata odata. Se amesteca bine pana se omogenizeaza apoi se adauga albusurile batute spuma . Se toarna intr-o tava...

Batoane Dots

In Dulciuri la 14 Mai 2010

Se pune branza , zaharul, vanilia , untul si sucul de portocale intr-un bol si se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta.   Se pune compozitia intr-un cornet si se toarna pe o folie sau pe o hartie de copt bari de grosimea dorita (care o da gaura facuta cornetului)si lungimea...

Pricomigdale

In Dulciuri la 13 Mai 2010

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care se pun impreuna cu bolul in care s-au batut , peste o cratita cu apa clocotita si se mai bat pana cand se intaresc si lucesc. Nuca se prajeste in cuptor 5 min la 180 grade dupa care se macina si se adauga treptat peste albusurile batute...

Tort de ciocolata

In Torturi la 11 Mai 2010

Ciocolata impreuna cu laptele se pun intr-un bol si se baga in cuptorul cu microunde timp de un minut la putere maxima . Se scoate , se amesteca, iar daca ciocolata nu s-a topit se mai baga cateva secunde pana cand ciocolata s-a topit de tot. Atentie sa nu fiarba. Albusurile se separa de...

Prajitura caramel

In Prajituri la 15 Apr 2010

Se bat galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, praful de copt si cacaoa. Se amesteca bine apoi se adauga laptele si faina treptat. Se pune esenta de rom si se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace in...

Prajitura de capsuni

In Prajituri la 14 Apr 2010

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile se freaca impreuna cu untul, laptele praf, mierea si praful de copt. Se adauga albusurilepeste galbenusuri, se amesteca usor sa nu se lase albusurile apoi se adauga treptat faina. Se imparte...

Tort teren de fotbal

In Torturi la 14 Apr 2010

Ciocolata impreuna cu laptele se pun intr-un bol si se baga in cuptorul cu microunde timp de un minut la putere maxima . Se scoate , se amesteca, iar daca ciocolata nu s-a topit se mai baga cateva secunde pana cand ciocolata s-a topit de tot. Atentie sa nu fiarba. Albusurile se separa...

Prajitura cu foi de zahar ars si crema de ness

In Prajituri la 2 Noi 2009

Se prepara foile. Se pune zaharul tos intr-o craticioara si se pune pe foc. Se lasa pana se caramelizeaza apoi se stinge cu 100 ml apa. Se amesteca bine pana se dizolva tot zaharul apoi se lasa la racit. Separat intr-un bol se pun galbenusurile impreuna cu zaharul pudra si praful de copt stins...

Tort Mickey Mouse

In Torturi la 30 Oct 2009

Se separa ouale , albusurile se bat spuma cu zaharul . galbenusurile se freaca cu uleiul, cacaoa si praful de copt stins cu otet sau lamaie, apoi se adauga spuma de albus ,se amesteca si se adauga faina treptat amestecand de jos in sus. Se coace la 180 grade ,40 min sau pana la proba...

Empanadillas cu nuci si miere

In Dulciuri la 30 Oct 2009

Nuca macinata se amesteca cu mierea.   Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata . Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.   Se prajesc in ulei pana se rumenesc.   Se scot pe un servetel sa se...

Batoane de cereale

In Dulciuri la 29 Oct 2009

Se topesc pe foc untul cu zaharul si mierea. Se toarna apoi peste cereale si se amesteca bine. Se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor la foc mediu timp de 25-30 min. Se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se imparte la dimensiunile dorite.

Tort Barbie

In Torturi la 29 Oct 2009

Preparare primul tort. Se separa ouale Galbenusurile se freaca cu uleiul, apa si praful de copt Albusurile se bat spuma cu zaharul Se adauga albusurile peste galbenusuri Se amesteca pana devine o crema omogena Se adauga treptat faina amestecand continu...

Bombe cu crema de vanilie

In Dulciuri la 29 Oct 2009

Se incalzeste laptele si se pune drojdia in el apoi se amesteca pana se dizolva aceasta. Intr-un bol se pune faina , ouale , zaharul, sarea ,untul iar in final se pune laptele impreuna cu drojdia. Se amesteca toate bine apoi se framanta pana devine un aluat elastic. Eu le-am...

Placinte cu dulceata

In Dulciuri la 28 Oct 2009

Se pune intr-o cana droijdia , un pic de lapte caldut, zaharul si o lingura de faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se lasa asa 5 minute pana se umfla.     Intr-un bol se pune faina si sarea . Se face un loc in mijloc si se adauga drojdia...

Tarta de ciocolata si merenghe

In Dulciuri la 28 Oct 2009

Se pun toate ingredientele intr-un bol . Praful de copt se pune stins cu otet. Se amesteca bine pana se leaga aluatul apoi se rastoarna pe masa de lucru pe care s-a presarat faina si se mai framanta , daca e cazul se mai adauga faina pana nu se mai lipeste aluatul. Se intinde o foaie...

Islere

In Dulciuri la 17 Oct 2009

Preparare Se prepara mai intai biscuitii. Se pun toate ingredientele intr-un bol , praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga la restul ingredientelor. Se framanta bine cu mana pana incepe sa se lege ca un aluat. Se rastoarna pe masa de lucru si se framanta bine . O...

Tort Winny de Pooh

In Torturi la 7 Oct 2009

Se prepara blatul. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile se bat bine apoi se adauga treptat praful de copt, apa si faina. Cand a devenit o compozitie omogena se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul...

Prajitura cu crema de vanilie si bezea

In Prajituri la 5 Oct 2009

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile, cacaoa si praful de copt si se bate bine. Se adauga faina ,se amesteca bine , apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor 180 grade 25 min...

Branzoici

In Dulciuri la 5 Oct 2009

Se incalzeste laptele si se amesteca cu drojdia pana aceasta se dizolva. Intr-un bol se pun toate ingredientele inclusiv laptele si drojdia si se framanta pana devine un aluat elastic . Eu framant aluatul cu mixerul si il framant cam 8-10 minute. Calculati ca manual e aproape dublu.E foarte...

Tort de capsuni

In Torturi la 21 Aug 2009

Se prepara foaia : se topesc pe foc untul, mierea si 10 gr zahar . Cand s-au topit se adauga cerealele si se amesteca bine.  Se tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt si se aseaza cerealele pe fundul acesteea apasand bine cu mana pana se uniformizeaza. Se baga la cuptor la foc...

Tort de clatite cu budinca de migdale cu gust de ciocolata si crema de vanilie

In Torturi la 31 Iul 2009

  Intr-un bol se pun toate ingredientele , inafara de praful de copt care se pune doar dupa ce se stinge cu o lingura de otet. Eu nu l-am stins pentru ca ce folosesc eu nu trebuie stins dar daca folositi unul normal stingeti-l. Se amesteca bine toate ingredientele pana...

Bomboane gigante de mousse de ciocolata

In Dulciuri la 30 Iul 2009

Se prepara mousseul de ciocolata Se topeste ciocolata menaj impreuna cu 200 ml frisca lichida in microunda aprox. 2-3 minute. Atentie sa nu fiarba. Se scoate se amesteca bine si se lasa la racit. Intre timp se bate restul de frisca si se pune gelatina la hidratat in apa rece. Cand ciocolata s-a...

Natillas de caramel

In Dulciuri la 21 Iul 2009

Se pune intr-o craticioara 50 gr zahar impreuna cu apa si se pun pe foc sa se faca caramel. Cand caramelul este gata se adauga 800 ml lapte si se lasa pe foc pana se topeste tot caramelul. In timp ce clocoteste se adauga scortisoara. Cand caramelul s-a topit de tot se lasa la racit.  Pana...

Natillas de ciocolata

In Dulciuri la 21 Iul 2009

Se pune intr-o craticioara pe foc 800 ml lapte impreuna cu ciocolata si se amesteca pana se topeste ciocolata. Nu trebuie sa fiarba. Se lasa la racit. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana acestea isi dubleaza volumul. Se adauga romul . Intr-un pahar se pune200 ml lapte si maizena...

Eclere cu vanilie

In Dulciuri la 20 Iul 2009

Se prepara mai intai cojile. Se pune uleiul, apa si un pic de sare la fiert. Cand a inceput sa fiarba se adauga faina toata odata sa nu se faca cocolosi. Se amesteca bine , apoi se lasa la racit pana preparam crema.   Se pune la fiert un litru de lapte. Restul de 0,300 l de lapte se...

Puding de paine partea a II a

In Dulciuri la 10 Iul 2009

Se sfarma tot miezul de paine si se pune intr-un bol. Se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca bine cu blender pana nu se mai vede miezul de paine. Intr-o forma de tort sau o tava care nu lasa sa curga din ea, se pune caramelul facut daca vreti separat sau se poate face chiar...

Puding de paine cu caramel

In Dulciuri la 19 Iun 2009

Se sfarma tot miezul de paine si se pune intr-un bol. Se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca bine cu blender pana nu se mai vede miezul de paine. Eu am adaugat si niste stafide dar asta e la alegere Intr-o forma de flan sau o tava care nu lasa sa curga din ea,...

Tarta de cirese

In Prajituri la 18 Iun 2009

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana isi schimba culoarea. Se adauga praful de copt stins cu otet, untul si laptele. Se amesteca bine si se adauga spuma de albusuri. Cand amestecul celor doua devine o crema...

Desert Tort cu mere intregi, reteta simpla si plina de arome

In Torturi la 15 Iun 2009

Cum se face Desert Tort cu mere intregi, reteta simpla si plina de arome Se face un caramel din zahar cu 2 linguri apa si se toarna uniform intr-o tava de tort. Merele se curata de coaja, se scot samburii si se pun in tava acoperind toata baza. In gaurile merelor se pune dulceata de...

Afisate 1 - 30 din 40 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]