Se prepara Panna Cotta conform instructiunilor de pe cutie (se pune continutul unei cutii intr-o oala si se aduce la 40-50 de grade).
Se pune un strat de panna cotta in pahare, aproximativ pana la jumatatea paharului. Restul va fi pastrat in oala. Se lasa la temperatura camerei 10-20 de...
Se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Blat:
Se bat spuma albusurile cu un praf de sare.
Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile.
Se toarna in tava captusita cu hartie de copt. (dimensiuni tava 32*35).
Se coace in...
Intr-un bol se pun faina, galbenusurile, drojdia, zaharul, laptele, margarina si coaja de lamaie si se amesteca bine pana se obtine un aluat omogen. Se acopera bolul cu un prosop curat si se lasa la loc caldut aproximativ o ora sa creasca.
Se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se intinde...
Panna cotta
Se prepara Panna Cotta conform instructiunilor de pe cutie (se pune continutul unei cutii intr-o oala si se aduce la 40-50 de grade). Se pune un strat de panna cotta in pahare, aproximativ pana la jumatatea paharului. Restul va fi pastrat in oala. Se lasa la temperatura camerei 10-20 de...
Rulada cu ciocolata
Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Blat: Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile. Se toarna in tava captusita cu hartie de copt. (dimensiuni tava 32*35). Se coace in...
Pasca cu branza dulce
Intr-un bol se pun faina, galbenusurile, drojdia, zaharul, laptele, margarina si coaja de lamaie si se amesteca bine pana se obtine un aluat omogen. Se acopera bolul cu un prosop curat si se lasa la loc caldut aproximativ o ora sa creasca. Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se intinde...