Fructul de kaki și prunele se spală, atenție nu se curăță de coajă apoi se taie în bucăți.
În recipientul blenderului se pun fructele și iaurtul de soia, se mixează până se omogenizează toate ingredientele și se obține un smoothie fluid.
Se servește ca...
Legumele se curăță, apoi se pun la fiert în apa rece, împreună într-un vas încăpător cca. 30 de minute, de la punctul de fierbere, până ce înmoaie, toate vegetalele.
Apoi se scot din vas, se pun în vasul unui blender, sau în alt vas, dacă...
Rădăcinoasele se spală, se curăță și se rad, manual sau cu ajutorul robotului de bucătărie, julien.
Ardeii, ceapa și roșiile se spală, curăță și se feliază în felii subțiri.
Există mai multe variante de a usca legumele. Clasic la soare, pe un pat de...
Intr-o sticla curata si sterilizata, se pune tinctura de propolis, tinctura de echinaceea, polenul si se agita bine. Apoi se pune mierea pana se umple sticla, apoi se amesteca energic si se pune la macerat, la rece ( la frigider!) timp de 4-7 zile, timp in vcare se aguta de doua ori/zi. Se...
Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia
Fructul de kaki și prunele se spală, atenție nu se curăță de coajă apoi se taie în bucăți. În recipientul blenderului se pun fructele și iaurtul de soia, se mixează până se omogenizează toate ingredientele și se obține un smoothie fluid. Se servește ca...
Supa din cartof dulce cu lapte de cocos
Legumele se curăță, apoi se pun la fiert în apa rece, împreună într-un vas încăpător cca. 30 de minute, de la punctul de fierbere, până ce înmoaie, toate vegetalele. Apoi se scot din vas, se pun în vasul unui blender, sau în alt vas, dacă...
Amestec de legume uscate - VIGITA
Rădăcinoasele se spală, se curăță și se rad, manual sau cu ajutorul robotului de bucătărie, julien. Ardeii, ceapa și roșiile se spală, curăță și se feliază în felii subțiri. Există mai multe variante de a usca legumele. Clasic la soare, pe un pat de...
Reteta ptr imunitate
Intr-o sticla curata si sterilizata, se pune tinctura de propolis, tinctura de echinaceea, polenul si se agita bine. Apoi se pune mierea pana se umple sticla, apoi se amesteca energic si se pune la macerat, la rece ( la frigider!) timp de 4-7 zile, timp in vcare se aguta de doua ori/zi. Se...