oanapl

7

Bucataras
Top-Chef

Suceava

Bucataras din 24.02.2010

RETETE874
PRIETENI272
Retete / Pizza

Pizza cu ton si blat de malai

In Pizza la 22 Noi 2020

Într-un bol, se pun drojdia, apa și zaharul. Cu degetele, se sfărâmă drojdia și se lasă deoparte 5 minute. Se adaugă maiaua peste făina amestecată cu mălaiul și sarea și se frământă un aluat. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă într-un loc...

Pizza de casa cu dovlecei, cabanos si masline

In Pizza la 10 Mai 2020

Într-un bol, se pun drojdia, apa și zaharul. Cu degetele, se sfărâmă drojdia și se lasă deoparte 5 minute. Se adaugă maiaua peste făina amestecată cu grișul și sarea și se frământă un aluat. Se acoperă cu un prosop de bucătărie umed și se lasă într-un...

Paine cu unt si seminte

In Piine la 26 Dec 2018

Drojdia o pui într-un bol micuț cu zahărul și le amesteci până când se dizolvă complet drojdia. Într-un vas cerni făina, presari sare, adaugi drojdia dizolvată, iaurtul și începi să frămânți. Torni apa treptat și frămânți până...

Pizza de casa cu de toate

In Pizza la 5 Noi 2018

Cerni făina, într-un castron și o amesteci cu drojdia, lăsându-le apoi să se odihnească pentru 10-15 minute, apoi, faci o adâncitură în mijlocul făinii și pui oul bătut, sarea, zahărul, smântâna și laptele cald. Amesteci totul și frămânți,...

Pizza cu coronita de carnati

In Pizza la 30 Mai 2017

Pregatesti un blat pufos: freci drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugi laptele caldut in care ai dizolvat sarea si o mana de faina. Omogenizezi, acoperi vasul si lasi la crescut 10 minute. Cerni faina intr-un vas incapator si faci o adancitura in mijlocul ei si pui pe rand smantana,...

Paine floare

In Piine la 29 Mar 2017

Cerni faina, pentru a o aera si dizolvi sarea in apa. Drojdia o inmoi cu zaharul in apa calduta. Cand s-a umflat destul si nu mai face bulbuci, e gata de adaugat peste faina. Adaugi maiaua si incepi sa framanti aluatul, timp de cel putin 10 minute. La final, adaugi si uleiul si framanti pana...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]