publicat la 24.04.2017
publicat la 17.04.2017
publicat la 01.04.2017
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de vita
Carnea de vita o spalam si o punem la fiert in 3 l de apa.Lasam la fiert aproximativ 1 ora,avand grija sa adunam spuma la inceput. Intre timp preparam legumele.Le spalam si le taiem marunt. Dupa o ora de fiert carnea,adugam zarzavatul.Lasam sa fiarba inca 30 min, controlam daca...
Supa de pui(pui de curte)
Puiul se spala si se taie bucati. Se pune la fiert intr-o oala cam 30/40 minute:suntem atenti la spuma care se formeaza,trebuie stransa si aruncata. In timp ce fierbe puiul,curatam si spalam bine zarzavatul. Cartofii ii taiem mai gros sau marunt cum preferati.Restul legumelor se taie...
Ciorba de zarzavat
Legumele se spala si se taie in bucati mici.Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei.Dupa ce se inmoie un pic se adauga la restul de legume. Se lasa la fiert cam 30-40 minute.Se adauga sarea si sucul de rosii.Dupa ce da in clocot se adauga paste...