publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Torshi Liteh
Se coc vinetele pe aragaz sau afara. Se curata de coaja si se lasa cateva ore la scurs. Dupa ce s-au scurs se taie marunt ierburile spalate si uscate. Vinetele se taie marunt sau se dau prin mixer,se amesteca cu o jumatate de cana de otet si se pun intr-o craticioara. Se...
Umeboshi
Se curata corcodusele de codita si se spala. Indepartati fructele lovite,patate sau stricate. Se scurg de apa si se intind pe un prosop de bucatarie ca sa se usuce. Se pun corcodusele intr-un bol de plastic mai mare si se amesteca impreuna cu jumatate din sarea. Se adauga otetul ,se...
Ciuperci murate
Se fierb ciupercile 15 minute in apa clocotita in care s-a adaugat si putina sare si lamaia. Intr-un alt vas,smaltuit,se fierbe otetul cu sarea si mirodeniile. Cand incepe sa clocoteasca otetul,adauga ciupercile scurse,le lasi inca 2-3 clocote si le lasi sa se raceasca. Asezi ciupercile...
Dulceata de portocale
Se spala portocala foarte bine Se taie capetele. Se taie in opt sferturi si se taie cu robotul de bucatarie. Se adauga intr-o oala cu apa si zaharul si se da la foc 15 minute amestecand des. Se...
Cei mai buni castraveti murati pe care i-ati mancat vreodata!
Se pune pe fundul borcanului marar.Se adauga castraveti si usturoi,daca se foloseste si se continua pana se umple borcanul. Uneori pun marar numai la fund si deasupra,depinde cat am.Mereu se termina cu marar. Se adauga sarea si otetul si se umple borcanul cu apa. Se scutura putin borcanul...