
publicat la 29.04.2012
publicat la 22.04.2012
publicat la 22.04.2012
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de pui a la mirela_sagi
Ceapa o tocam marunt. Tocam fasiute ardeiul, taiem in bucati rosiile. Incingem putin uleiul in cratita, adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie, adaugam si putina apa. Punem ciupercile, ardeiul, rosiile si pieptul de pui. Mai lasam cinci minute acoperit, apoi adaugam apa si...
Varză calită cu cârnați
Se toaca ceapa si se pune la călit în ulei întro cratiță. Se taie fideluță atât varza murată cât si cea crudă și se adauga în cratița cu ceapă. Se călește amestecându-se din când în când. După ce s-a înmuiat varza se...