mikidaniro

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 20.01.2012

RETETE69
PRIETENI84
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu orez si ciuperci

In Pui la 30 Apr 2012

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosop de hartie si il taiem bucati potrivite.Intr-o tigaie punem uleiul si puiul si le lasam pana se rumenesc pe toate partile.Scoatem puiul intr-o farfurie,iar in grasimea ramasa punem ceapa taiata bucati mari,ardeiul taiat felii si ciupercile taiate...

Tocanita de pui(de primavara)

In Pui la 30 Apr 2012

Pieptul il taiem cuburi mari si il punem intr-o tigaie impreuna cu uleiul.Adaugam sare,piper,boia dulce si il lasam pana se rumeneste pe toate partile,apoi il scoatem intr-o farfurie si adaugam ardeii taiati fasii si rosiile.Le calim 4-5 min,apoi adaugam o ceasca de apa si lasam sa fiarba 10-15...

Pui cu cartofi si rosii la cuptor

In Pui la 18 Apr 2012

Pasul 1:Puiul(mai putin spatele) il spalam,il curatam, il taiem in 8 bucati si il dam cu sare si piper dupa gust. Pasul 2:Incingem uleiul intr-un vas si punem bucatile de pui date prin faina, scuturate de exces si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti(nu tb sa fie gatite complet,ci doar sa...

Cotlete de porc cu cartofi

In Porc la 29 Mar 2012

Cotletele se bat usor cu ciocanul de carne,se sareaza si se pipereaza dupa gust.Intr-o tigaie punem uleiul si cele 4 cotlete si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti,apoi le scoatem pe o farfurie si le acoperim.In grasimea ramasa(daca cotletele au lasat prea multa mai scoatem din ea) punem...

Tocanita de vita cu painici

In Vita la 22 Mar 2012

Carnea o spalam,o stergem cu un prosop de hartie si o taiem cubulete de cca 2 cm .Intr-un vas,pe care ulterior il putem pune in cuptor(eu am facut tocanita in tigaie,apoi am rasturnat-o in alt vas) ,punem carnea impreuna cu 2 linguri de ulei si o lasam 10-12 min.pana se rumeneste bine,amestecand...

Varza acra cu costita in vas de lut

In Porc la 14 Mar 2012

Varza o spalam,o punem intr-un vas cu apa cat sa o acopere (cca 2 ore)pentru a o dezacri si desara(daca este nevoie), apoi o lasam la scurs.Intre timp punem pe aragaz o tabla de protectie,apoi vasul de lut,in care punem uleiul, costita taiata feliute sau cubulete mai mari si ceapa tocata...

Ciolan afumat,fiert in bere la cuptor cu varza calita

In Porc la 25 Feb 2012

Ciolanul afumat Ciolanul il punem pe foc intr-un vas inalt cu apa cat sa il acopere.Adaugam cateii de usturoi (o capatana) necuratati si zdrobiti,boabele de piper,foile de dafin si lasam la foc mic pana se fierbe foarte bine cca 2-3 ore. Dupa ce s-a fiert foarte bine-vedem ca incepe sa...

Tigaie picanta de pui

In Pui la 23 Feb 2012

Pasul 1:curatam,spalam si taiem in patru ciupercile Pasul 2:spalam pieptul de pui si il taiem cuburi potrivite Pasul 3:spalam,curatam,lasam la scurs ficateii,apoi ii taiem bucati potrivite Pasul 4:curatam si tocam 2 catei de usturoi Cand avem totul pregatit punem o tigaie pe...

Rulouri de carne cu sos de rosii

In Mancaruri cu carne la 19 Feb 2012

 Luam o felie de carne,o punem intre doua folii alimentare,o subtiem cu ajutorul unui ciocan pentru carne, deasupra asezonam cu sare (nu multa, deoarece este si sosul de soia sarat) si piper.Adaugam usturoiul si prazul taiate feliute subtiri,stropim carnea cu sosul de soia,adaugam si...

Frigarui de porc cu cartofi la cuptor

In Porc la 18 Feb 2012

Daca gatiti frigaruile in alt mod decat asa,nu folositi branza,deoarece se va topi si in  cuptor se topeste,dar se topeste peste cartofi si le imbunatateste gustul.   Pasul 1: punem sampania,usturoiul,rozmarinul,boiaua,sarea,piperul, patrunjelul, mustarul si ketchupul intr-un...

Limba de vita cu masline

In Vita la 12 Feb 2012

Limba o spalam si o punem pe foc intr-un vas cu apa si un pic de sare pana devine moale.Ideal ar fi intr-o oala cu presiune.Dupa ce a fiert bine o scoatem din apa, curatam pielea albicioasa de deasupra si o taiem felii potrivitate. Intr-un vas punem pe foc un pic de ulei,cateii de usturoi...

Rulada de pui cu ciuperci

In Pui la 10 Feb 2012

Pulpele le dam cu sare,piper si le dam deoparte.Intre timp curatam,spalam,tocam ciupercile foarte marunt si le punem  pe foc intr-un vas,condimentam si le lasam cca 5 min. sau pana scad foarte bine.Prazul il taiem rondele subtiri,iar ardeiul feliute subtiri. Luam doua folii alimentare si...

Ciulama de pui

In Pui la 10 Feb 2012

Punem la fiert pipotele, inimile si putina sare. In alt vas punem pulpele taiate bucati potrivite cu ceapa, putina sare si cateva boabe de piper. Intre timp curatam, spalam ciupercile si le taiem in patru. Cand sunt fierte pipotele, inimile si pulpele le scoatem din supa intr-un vas,...

Ciocanele cu sos de ceapa

In Pui la 7 Feb 2012

Spalam ciocanelele,le dam cu sare, piper si le punem deoparte. Ceapa o curatam, o spalam si o taiem solzisori. Slaninuta o taiem cubulete mici. Punem un vas pe foc cu un pic de ulei si sotam cca 5 min.ceapa si slaninuta, apoi adaugam ciocanelele si mai lasam 5 min, amestecand din cand in cand....

Mancarica de pui cu legume si masline

In Pui la 3 Feb 2012

Puiul il taiem bucatele potrivite si il punem pe foc intr-un vas cu un pic de ulei si il lasam pana se rumeste.Intre timp curatam legumele,le spalam si le taiem fasii subtiri.Cand puiul este rumenit adaugam vinul,mai lasam cca 2 min pana se evapora alcoolul,apoi il scoatem in alt vas si...

Rulouri de pui cu castraveciori acri

In Pui la 2 Feb 2012

Ceapa,morcovii si telina se curata si se taie cubulete potrivite.Punem totul intr-un vas pe foc impreuna cu uleiul si sotam cca 4-5 min,fara sa prinda culoare,apoi punem si rosiile taiate cubulete.Daca aveti rosii proaspete puneti-le intr-un vas cu apa clocotica cca 2-3 min.,eliminati...

Muschi de vita marinat

In Vita la 1 Feb 2012

Intr-un vas punem 7 linguri de ulei,cele 4 linguri de vin,piperul boabe si amestecam un pic pana se omogenizeaza.Carnea o spalam,o uscam cu prosop de hartie si o punem in compozitia obtinuta.Acoperim cu folie alimentara si dam totul la rece pt 2 ore,cu mentiunea ca dupa o ora intoarcem...

Afisate 1 - 17 din 17 retete    

Postari recente

publicat la 28.05.2016

Corn cu ciocolata ( nutella)

publicat la 21.05.2016

Crema de zahar ars

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]