publicat la 16.03.2020
publicat la 16.03.2020
publicat la 27.08.2018
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza cu soia (de post)
Mod de preparare: Fierbem granulele de soia in apa cu sare si le lasam la scurs. Tocam varza. Curatam rosiile de pielita si le taiem cubulete. Punem uleiul la incins si calim ceapa, pana se caramelizeaza usor., dupa care adaugam ardeiul...
Ghiveci de legume cu orez
Curatam, spalam si taiem legumele julien. Punem uleiul la incins intr-o cratita si adaugam ceapa si ardeiul tocate supa cum spuneam, julien:. Adaugam sare si piper si punem capacul. Din cand in cand amestecam sa nu se lipeasca . Cand s-au inmuiat legumele,...
Pleurotus cu usturoi si mamaliguta
Curatam si spalam ciupercile. Le taiem fasii si le lasam putin la scurs. Incingem uleiul si punem ceapa tocata sa se inabuse. Adaugam ciupercile si le calim 5 minute. Punem si usturoiul taiat felii subtiri dau pisat. Adaugam sare si piper ....
Ciulama cu ciuperci- de post
Taiem ceapa si o calim. Intre timp taiem ciupercile felii, dupa ce le-am spalat si curatat si le adaugam peste ceapa. Lasam pe foc acoperite cu un capac sa se inabuse aproximativ 20 de minute. Punem si usturoiul tocat fin. Adaugam faina si apa cat sa acopere...
Negresa de post cu gem
Punem apa minerala intr-un vas si adaugam zaharul. Amestecam pana se topeste zaharul. Adaugam pe rand si celelalte ingrediente si se amesteca foarte bine dupa fiecare in parte. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. Tinem la cuptor la foc mediu circa 40 de...
Bruschete
Feliem bagheta si o asezam feliile pe o tigaie antiaderenta, nu inainte de a le unge cu ulei de masline.. Le rumenim pe ambele parti (nu le ardeti- ca mine:D) si le frecam cu catelul de usturoi, asa fierbinti. Intre timp taim rosiile cubulete, le amestecam cu sare, piper ...
Cartofi cu rozmarin
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase. Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem cam 3/4, adica sa ramana un pic nefierti. Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper. Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de...