publicat la 08.05.2017
publicat la 08.05.2017
publicat la 02.05.2017
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Mujdei de usturoi verde
Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam. Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam. Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu...
Sos de mustar
Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar...