publicat la 18.12.2011
publicat la 18.12.2011
publicat la 18.12.2011
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Rosii si ardei umplute,cu sos de legume
Rosiile se spala se curata de partea verde, se taie un capac si se scoate miezul care se pastreaza. Se pun cu gura in jos, se curata si ardeii. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in 6 linguri de ulei. Cand luceste se pun morcovii curatati si rasi prin razatoarea mare. Se calesc...
Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)
tocanita : Carnea se spala si se taie in fasii,se pune la prajit,se adauga ceapa Se calesc sa-si schimbe culoarea putin,se adauga pasta de rosii,sare ,piper dupa gust si se adauga apa sa fiarba pana este fiarta carnea,apoi se adauga ciupercile,se mai fierbe putin. Se amesteca faina cu...
Cordon Blue cu garnitura de morcovi si piure de cartofi
Pieptul de pui se taie in 6 fileuri care se bat usor, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare se pune o felie de sunca si una de cascaval. Se pliaza si se apasa bine sa stea lipit. Se bat ouale cu un praf de sare. Se pun celelalte ingrediente pe farfurii si se fac snitelele. Se dau prin faina, ou...
Musaca de cartofi frantuzeasca
Cartofii se curata, se taie in 4 si se pun la fiert cu sare. Cand sunt fierti se strecoara de apa si se fac piure cu lingura de unt. Ceapa se curata si se toaca marunt, se caleste in ulei, apoi se pune carnea si se calesc impreuna pana isi schimba culoarea. Se pune boiaua, sare si piper, apoi...
Saorma
cum se fac lipiile: din ingrediente se framanta un aluat bun de intins si se imparte in 4 parti egale. se intind pe rand cu sucitorul si se coc in tigaie la foc potrivit,fara grasime. cand sunt toate gata se umple dupa plac cu ketchup,maioneza cartofi prajiti, carne si salata. eu...
Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti
Preparare Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti Se feliaza pieptul de pui, se bate putin, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina, apoi prin oul batut cu sare si piper. Se prajeste in ulei incins la foc moderat. Se scot pe servetele absobante. Cartofii se curata, se spala, se...
Chiftele cu piure si sos de rosii
Preparare chiftele cu piure si sos de rosii Carnea se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa, cartoful curatat si ras, impreuna cu usturoiul si ceapa pe razatoarea mica, oul, condimentele si verdeturile. Se amesteca bine, apoi se dau prin faina si se prajesc la foc moderat sa se patrunda...
Papricas de pui
Ceapa se curata, se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o cratita cu ulei, avand grija sa se amestece mereu. Se curata si se taie marunt si gogosarul si capia marunt si se pune peste ceapa. Cand aceasta a devenit sticloasa se pun pulpele spalate si taiate in sase bucati. (eu scot pielea de pe...
Friptura de porc cu piure de cartofi
Mod de preparare pentru friptura de porc cu piure de cartofi Carnea se spala si se taie felii groase de 2 cm. Se pune in cratita cu uleiul si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba pana scade si incepe sa se prajeasca carnea. Atunci se condimenteaza cu sare, piper,si cimbru. Dupa ce s-a rumenit...
Burta de porc la cuptor
burta se taie felii, cartofii se curata si se taie dupa preferinta. Intr-o tava ce merge la cuptor se aseaza cartofii stropiti cu ulei , sare, piper si boia. Se amesteca putin si deasupra se aseaza carnea se da si ea cu sare, piper si boia, apoi se da la cuptor pana cartofii sunt facuti sub...
Vinete umplute
se taie coditele vinetelor, apoi se taie in doua si se scobesc putin din miez. Se oparesc pt 5 minute in apa clocotita cu sare, se scot si se lasa la scurs. O ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei, apoi se adauga carnea si se calesc impreuna. Se da deoparte se amesteca cu painea...
Rulouri din piept de pui cu garnitura de mazare
se taie pieptul de pui in feli subtiri si se bat putin avand grija sa nu se rupa.apoi pe fiecare felie se pune feli subtiri de unt si bucatele de caizer si se presara cu sare ,piper si patrunjel tocat, se ruleaza si se prinde in scobitori apoi se dau prin faina ou si pesmet apoi se prajesc in...
Friptura de porc la cuptor
Se taie carnea in bucati potrivite, se curata usturoiul si se piseaza apoi se amesteca cu toate ingredientele intr-un vas incapator. Trebuie ca marinata sa acopere carnea. Se acopera cu o folie de plastic si se da la frigider pentru 12 ore. Se pune carnea cu tot cu marinata intr-un vas...