Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
suceava
Bucataras din 17.06.2016
Blatul: Ouala se bat spuma cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul, se adauga treptat uleiul, apa si esenta de rom. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt si se incorporeaza usor in compozitia de oua. Blatul se coace...
publicat la 04.08.2016
publicat la 22.06.2016
publicat la 19.06.2016
O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”
Voturi:31
Voturi:70
Tava pentru servire Jalz Jalz
Ciocan pentru carne
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 boluri Ellenge
Unghiera BISALUO
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
la 16:24
de Bucataras 6
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
oanapl
RODIMUR
Caty
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort trio de ciocolata cu cirese,ness si alune
Blatul: Ouala se bat spuma cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul, se adauga treptat uleiul, apa si esenta de rom. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt si se incorporeaza usor in compozitia de oua. Blatul se coace...