liana_geicu

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 14.07.2009

RETETE31
PRIETENI21
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 14 Mar 2010

Ouale se bat bine cu un praf de sare, apoi se adauga mezelul taiat cubulete, cascavalul ras, usturoiul pisat si celelalte ingrediente. Am intins foarte putin foaia, am asezat-o intr-o craticioara rotunda tapetata cu hartie de copt. Am lasat colturile foii peste craticioara. Am asezat in...

Saleuri cu branza

In Aperitive / Garnituri la 15 Feb 2010

Foietajul se taie pe jumatate pe latime. Branza se da pe razatoarea mare si se amesteca cu oul si cu chimenul. Pasta astfel obtinuta se intinde pe toata suprafata celor 2 bucati de foietaj. Se ruleaza cu grija pentru a se forma un strudel si se taie cu un cutit cu lama subtire in bucati de cca....

Saratele rotunjoare

In Aperitive / Garnituri la 15 Feb 2010

Se framanta un aluat mai tare; se imparte coca in 2 foi care se intind pe masa de lucru cu facaletul. Se taie foaia cu un pahar cu gura potrivita. O parte din formele obtinute le perforam in mijloc cu un dop de la sticlutele cu esenta. Suprapunem forma "perforata" peste forma...

Rulada de porc cu legume

In Aperitive / Garnituri la 30 Dec 2009

Se cresteaza muschiul in lungime, pe mijloc, apoi fiecare parte se mai subtiaza cu cutitul astfel incat sa obtinem o bucata mai lata. Apoi batem carnea pana cand are grosimea unui deget si intindem pe toata suprafata un strat subtire de mustar. Presaram cu sare si piper si asezam la un capat...

Ciuperci cu ardei la tigaie

In Aperitive / Garnituri la 6 Dec 2009

Ardeii si ciupercile se taie feliue subtiri si se pun impreuna la calit in tigaie in 3 linguri de ulei si putina apa. Se adauga si rosiile taiate cubulete, amestecand des pentru a se inabusi toate ingredientele. Cand sunt aproape gata se potrivesc de sare si piper. Am servit ca garnitura...

Omleta cu brinza si marar

In Aperitive / Garnituri la 2 Dec 2009

Am batul ouale cu un praf de sare, am adaugat laptele si mararul tocat marunt. Am pus putin ulei in tigaie si cand s-a incins am pus omleta si am intins-o uniform pe toata suprafata tigaii. Cand s-a facut pe prima parte, am intors-o usor cu o paleta ca ca sa nu se rupa. Am rasturnat omleta pe...

FOCACIA

In Aperitive / Garnituri la 17 Noi 2009

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4...

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 16 Noi 2009

Ciupercile se curata, se spala si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se umplu cu cascaval ras, marar, sare si putin piper si se dau la cuptorul incins circa 30 de minute. Se servesc calde.

Omleta taraneasca

In Aperitive / Garnituri la 14 Noi 2009

Se spala ardeiul si taie joulien. Ciupercile se decojesc, se scot coditele, se spala si se taie joulien. Pastrama de porc se taie cubulete si se caleste in putin ulei, se adauga si ciupercile si ardeiul si se lasa pana cand se inmoaie. Ouale se bat bine, se adauga laptele si sarea si se...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]