irena

1

Bucataras
incepator

PLYMOUTH, UK

Bucataras din 07.11.2011

RETETE48
PRIETENI148
Retete / Mancaruri cu carne

Ficatei de pui cu bacon,chorizo si usturoi

In Ficat la 23 Mar 2012

Calesc in ulei,timp de 5 min,baconul si chorizo taiate cubulete,apoi adaug ficateii si ii calesc ptr 7 min,adaug vinul si mai las, tigaia acoperita cu un capac, pe foc inca 3-4 min,apoi inchid si adaug usturoiul taiat rondele,cateva felii de chili,sare,piper si patrunjelul verde tocat. Servesc...

Sloppy Joe

In Vita la 19 Mar 2012

Intr o tigaie calesc carme, apoi adaug ceapa tocata,usturoiul,ardeiul rosu taiat cubulete,chili taiat rondele,si las pe foc mic cca 10 min apoi adaug fasolea rosie fiarta si scursa,1 lingurita praf mustar,sare,zahar,sucul de rosii si rosiile tocate,mai las pe foc mic cca 30 min ,pana cand sosul...

Meatball = Chiftelute

In Mancaruri cu carne la 18 Mar 2012

Amestec toate ingredientele si formez chiftelutele pe care le prajesc in uleiul incins. Servesc cu piure sau cartofi prajiti cu salata sau muraturi.

Piept de pui in ardei

In Pui la 14 Mar 2012

Bucatile de piept pui,se spala si se taie in jumatati,la fel se procedeaza si cu ardeii. Carnea se unge cu miere si se condimenteaza ,apoi se aseaza cate o bucatica de unt ,apoi o bucata de carne in cate o jumatate de ardei .Se aseaza ardeii pe hartie de copt, se acopera tot cu hartie de copt...

Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi

In Pui la 3 Mar 2012

Ceapa taiata cubulete se caleste in uleiul de masline,apoi adaug bucatile de piept pui taiate in fasii si date prin faina,las pe foc pana cand carnea devine aurie.Adaug ciupercile taiate felii,sare,piper si 100 ml apa si las pe foc mediu cca 20 min,apoi adaug smantana si pun vasul acoperit,in...

Meatloaf

In Curcan la 2 Mar 2012

Amestec carnea cu ceapa si usturoiul tocate,orezul fiert si scurs,100 gr cascaval,marar,patrunjel,1 ou,sare si piper,apoi rastorn compozitia intr o tava termorezistenta ,torn deasupra smantana si 50 gr cascaval ras.Coc in cuptor ptr 25- 30 min,la 180 C. Servesc cu piure si salata de ardei...

Ficatei cu usturoi, bacon si piure

In Ficat la 28 Feb 2012

Calesc ficateii si baconul taiat cubulete ptr 7-8 min,condimentez,adaug vinul si mai las 8 min pe foc,apoi inchid focul si adaug usturoiul taiat rondele si patrunjel verde tocat. Servesc cu piure de cartofi si castaveti murati.

Piept de pui cu mozzarella

In Pui la 27 Feb 2012

Pieptul de pui se condimenteaza,se umple cu mozarella si se inveleste in bacon. Se coace in cuptor la 200 C ptr 20 min. Garnitura :cartofi natur cu unt si rondele de ceapa verde si brocoli fiert .

Pollo alla caciatore

In Pui la 25 Feb 2012

Condimentez pulpele . Calesc ceapa si usturoiul , adaug ciupercile, apoi rosiile si las pe foc cca 8-10 min. Asez pulpele intr un vas de ceramica ,adaug sosul preparat mai sus ,vinul si apa si las 10 -15 min,apoi acopar cu folie si dau la cuptor la 200 C,ptr 40 -45 min.Cu 10 min inainte,...

Rata cu portocale

In Rata la 22 Feb 2012

Se condimenteaza pieptul de rata. Intr o tigaie se amesteca sucul de la 4 portocale, 2 portocale felii,150 ml apa,150 ml vin, se dau in fiert si se lasa apoi la foc mic.Daca doriti sosul mai dulce se adauga 1 lingura zahar. Intr o tigaie teflon,in 25 ml ulei masline,se caleste carnea de...

Sarmale in foi de varza

In Mancaruri cu carne la 20 Feb 2012

Calesc cepa si orezul in 2 linguri ulei,adaug 75 ml suc rosii,apoi las la racit. Amestec carnea cu orezul,morcov si patrunjel ras,condimentele.Pregatesc foile de varza ,le desarez si le tai de marimea unei palme.Rulez carnea in foile de varza si asez sarmalele intr o cratita pe un strat de...

Pollo alla Valdostana

In Pui la 20 Feb 2012

Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui ,peste care asez cate o felie de sunca,una de mozarella si 1/2 rosie,intr un vas termorezistent .Se...

Paprikas

In Mancaruri cu carne la 8 Feb 2012

Carnea se taie cubulete,se caleste,apoi se aduga ceapa,usturoiul,ardeiul,toate taiate cubulete si se calesc inca 5 - 6 min.Se adauga sare,paprika,apa sau zeama de supa cam 600 ml si se lasa la fiert pana carnea devine frageda.Se adauga rosiile taiate cubulete,sucul de rosii,zaharul si ardeiul...

Afisate 1 - 13 din 13 retete    

Postari recente

publicat la 05.04.2012

Somon cu legume

publicat la 01.04.2012

Creme brulee - Crema de zahar ars

publicat la 31.03.2012

Tort cu ciocolata si capsuni

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]