Bya Ralu

9

Bucataras
Suprem

brasov /brasov

Bucataras din 01.06.2011

RETETE1151
PRIETENI371
Retete / Pizza

Paine de casa

In Piine la 25 Apr 2020

Drojdia se piseaza si se amesteca cu zaharul si putina apa calduta si se amesteca pana devine lichida. In vasul robotului de bucatarie se pune faina, in mijloc se face o gaura si se pune drojdia amestecata cu apa si se lasa 15 minute deoparte. Se adauga sarea, treptat laptele si treptat apa...

Pizza cu blat Good Food

In Pizza la 3 Feb 2017

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare. Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15 minute. Se framanta cu putin ulei, dupa cele 15 minute trecute, se lasa din nou la odihnit pentru 10...

Foccacia cu usturoi

In Piine la 21 Aug 2016

Faina se pune intr-un bol,in mjloc punem drojdia cu putina apa si amestecam. Turnam apa treptat si amestecam,pana devine un aluat elastic. Se lasa la cald cam 1 ora. Se scoate cu pumnul aerul care se formeaza in aluat. Intr-o tava pune hartie de copt si modelam aluatul cu mana. Cu...

Chifle pentru burgeri

In Piine la 26 Feb 2016

Intr-un bol se amesteca circa 100 g faina cu drojdia si apa calda si se lasa deoparte 10-15 minute pana cand drojdia devine activa. Dupa cele 15 minute se amesteca restul de faina, zaharul, untul topit si se framanta bine aluatul. Va devenit usor elastic si moale, se formeaza o bila si se unge...

Mini pizza la cuptor

In Pizza la 26 Aug 2015

Intr-un bol punem drojdia cu putin lapte caldut si putina faina, amesetecam maiaua si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina, maiaua, untul, zaharul si treptat lapte caldut, framantand cateva minute. Se lasa 30min-1 ora la crescut. Se intinde aluatul pe masa de lucru presarand faina,...

Pizza cu blat de susan

In Pizza la 19 Sep 2013

Intr-un castron punem faina,drojdia in mijloc,zaharul si turnam cate putina apa calda,amestecam cu o lingura de lemn.Adaugam uleiul,susanul si mai punem faina daca mai este nevoie. Se framanta cu mana,pana avem un aluat nelipicios. Se lasa 30-40 min intr-un castron acoperit in cuptorul cu...

Lipii libaneze cu chimen

In Piine la 6 Aug 2013

Se amesteca toate ingredientele,pana devine un aluat elastic. Se acopera cu un prosop si se lasa 30 minute la cald sa creasca. Pe masa de lucru se pune faina,se mai framanta putin aluatul si se formeaza 5 bile. Se intinde fiecare bila,cu un sucitor,se face o foaie subtire. Se pune o...

Painici Laugenbrot

In Piine la 15 Iul 2013

Intr-un castronel se pune drojdia,cu putina apa calda,zaharul si 3 linguri de faina. Se amesteca foarte bine. Intr-un bol inalt se pune faina,se face o gaura in mijloc si de adauga drojdia omogenizata,se lasa 10 minute la cald. Se adauga sarea,uleiul,se aduna faina in jurul drojdiei si se...

Pizza cu kaizer si ardei gras

In Pizza la 21 Feb 2013

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa si 1 de faina si zaharul. Pasta se pune peste faina si se acopera timp de 20 minute. Dupa se adauga uleiul, sare si se amesteca foarte bine, se adauga treptat apa calduta cat este nevoie. Daca mai trebuie mai adaugam si faina, aluatul nu trebuie sa se...

Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb

In Pizza la 23 Ian 2013

Drojdia se amesteca cu 1 lingura de faina,3 linguri de apa si zaharul,se amesteca pana se face o pasta.Se pune pasta in bolul cu faina in mijloc,se lasa acoperit timp de 15 minute.Se adauga apa,uleiul,1 praf de sare,si se amesteca pana devine un aluat moale si elastic,dar sa nu fie lipicios.Pe...

Paine cu untura si usturoi la gratar

In Piine la 27 Iun 2012

Painea nu trebuie sa fie foarte proaspata ca se va rupe, trebuie sa fie de 2-3 zile. Se unge fiecare felie cu untura pe ambele parti. Se pune pe gratar si se lasa pe fiecare parte sa se prajeasca bine, ca altfel devin gretoase. Cand sunt gata se freaca fiecare felie cu usturoi, cat sa se simta...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 16.09.2021

Tartar de ton

publicat la 16.09.2021

Desert tort Cifra

publicat la 24.01.2021

Desert papanasi moldovenesti

Horosmopul tau de astazi:

Rac

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]