gabriela_aysondu

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 08.11.2013

RETETE17
PRIETENI196
Retete / Mancaruri cu carne

Sarmalute in foi de vita

In Vita la 23 Noi 2013

Intr-un castron amestecam carnea cu ceapa data prin razatoare,orezul spalat,bulionul,patrunjelul tocat marunt,sare si piper. Formam sarmalele,le asezam in oala,amestecam o lingura de bulion cu apa si punem peste sarmale. Le fierbem la foc mic. POFTA BUNA!!

Chiftele din piept de curcan

In Curcan la 19 Noi 2013

Spalam pieptul si il tocam. Intr-un castron punem carnea,oualele,ceapa si cartoful pe care le-am dat prin razatoarea mica si le-am scurs de zeama,usturoiul dat prin razatoarea mica,sare,piper,pesmet si omogenizam. Formam chiftelele,le dam prin faina si le prajim in uleiul incins. POFTA...

Varza noua cu piept de curcan

In Curcan la 19 Noi 2013

Tocam ceapa fideluta si o calim in ulei incins. Pieptul il taiem cubulete il pumen peste ceapa si il rumenim putin. Varza o tocam fideluta,o punem peste carne,punem putina apa si punem capacul la oala. Cand s-a inmuiat punem sare,piper si bulionul diluat cu putina apa , amestecam si...

Ciocanele la cuptor

In Mancaruri cu carne la 18 Noi 2013

Spalam ciocanelele si intr-un castron le amestecam cu ingredientele. Le asezam in tava,punem foi de dafin,cateii de usturoi si deasupra bucatele de unt. Intr-un castronel diluam bulionul cu putina apa si punem deasupra. Bagam tava la cuptor. Se serveste cu orice garnitura. POFTA BUNA!

Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa

In Mancaruri cu carne la 14 Noi 2013

Cum se prepara Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa: Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori. Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa. Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei. Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste...

Chiftelute in sos de rosii

In Vita la 11 Noi 2013

Ceapa se da prin razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu carnea, patrunjelul tocat, oul, sare piper si pesmet. Facem bilute mici, le dam prin faina si le prajim. Le scoatem pe o farfurie. Spalam rosiile, le taiem pe jumatate, scoatem semintele si le dam prin razatoarea mica (coaja o...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 28.11.2013

Kadayif

publicat la 27.11.2013

Fursecuri fragede cu gem

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]