publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba radauteana
Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in apa cu sare, Intre timp curatam ,morcovii,pastarnacul,telina,ceapale taiem in bucati si punem la fiert (dupa ce am strans spuma formata de carne)foile de dafin si cimbru. Lasam sa fiarba totul foarte bine. Cand au fiert scoatem legumele si...
Ciorba de loboda
Curatam cartofii si morcovi(ii spalam)cartofi ii taiem cuburi,morcovul il dam prin razatoare. Stevia o curatam de codite si o spalam bine,spalam prazul si ceapa curatata,le punem intr-un robot sau le tocam marunt. Intr-o oala adaugam cartofi,morcovul,stevia,prazul,ceapa.ardeiul tocat si apa...
Ciorba de perisoare
Se curata legumele si se toaca marunt Se caleste ceapa putin, se adauga restul legumelor si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga bulionul, se amesteca si se opreste focul. Se adauga intr-o cratita mai mare. Se adauga si cartofii, apa si se pune la foc. Se pregatesc perisoarele-carnea...
Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca
Cum se prepara Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de tomate si se amesteca. Se adauga apa, carnea...
Supa de cartofi
se curata cartofii,se spala si se taie. Se pun la fiert se curata ceapa si se taie, se caleste putin in ulei. Se adauga morcovul dat prin razatoare,se adauga pasta de tomate si se calesc putin impreuna se adauga peste cartofi se adauga si rosia,ardeiul tocat marunt se potriveste de...
Ciorba de pui
se spala carnea si se curata de piele,se taie cuburi si se pune la fiert se spumeaza de cate ori este nevoie se curata si se spala legumele, se taie marunt si se adauga peste carne se lasa sa fiarba la foc mic spre final se adauga pasta de tomate si fideaua se stinge focul si...