Fasolea boabe se spala si se pune sa se hidrateze in apa calduta cateva ore.
Fierbeti fasolea. Eu am folosit antica mea oala sub presiune pentru a scurata timpul de preparare....
Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica separam copanelele de partea superioara.
Eu am fiert carnea 30 de minute in oala sub presiune, dar...
Se amesteca zaharul, pudra de cacao si laptele intr-o craticioara cu fundul dublu, se pune amestecul obtinut la foc mic, cca. 10 minute pana incepe sa fiarba, amestecandu-se continuu. Apoi se da...
Decojim bananele, le rupem si le punem intr-un blender.
Adaugam peste el smantana, galbenusurile si uleiul si mixam bine totul pana se omogenizeaza.
Albusurile le mixam spuma cu putina sare, apoi...
Untul moale la temperatura camerei se amesteca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devine spuma.
Peste se adauga galbenusurile,grisul,praful de copt, branza si zeama de lamaie,dupa care se...
Blat:
Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul pana am obtinut o bezea tare iar zaharul s-a topit. Am adaugat pe rand,laptele,galbenusurile si uleiul. Faina am amestecat-o...
Hristos a înviat! Din păcate nu am mai reușit sa fiu activa pe site , dar va urmăresc " din umbra" și sunt alături de voi cu gândul...locul de munca îmi răpește mult timp, acasă foarte mult de munca ,dar sunt fericita ca în cel mai scurt timp visul meu va deveni realitate...voi reuși sa fac ceea ce mi-am dorit,sa fiu alături de cei dragi mai mult și sa lucrez la mine și pentru mine..... Nu știu când au trecut 8 ani și ma bucur ca fac parte din FAMILIA BUCATARAS...Va îmbrățișez, va pup, va mulțumesc...
Felicitari, draga noastra Cristinuta, pentru cei 8 ani frumosi si harnici de bucataras! La cat mai multi alaturi de cea mai vesela comunitate culinara!
La mulți ani, Cristina! Să fiți sănătoși cu toții și să aveți parte de multe bucurii și de succes în afacerea voastră!