crissvalentina

1

Bucataras
incepator

bacau

Bucataras din 20.03.2013

RETETE6
PRIETENI4
Retete

Pate de linte indian

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2013

Lintea se pune la inmuiat vreo 3-4 ore. Dupa ce s-a inmuiat se scurge de apa se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine, scurgeti-o  si lasati-o sa se racoreasca bine. Pastrati putin din zeama  pentru partea finala. Ceapa o tocam marunt la fel ghimbirul si aredeiul iute....

Geandra(ciulama de malai)

In Mancaruri cu carne la 14 Apr 2013

Se prajesc putin pulpele de pui taiate in 2 sau 3. Dupa ce sunt aproape gata se scot din tigaie si se pune la calit ceapa impreuna cu ardeiul taiat cuburi. Dupa ce ceapa si ardeiul sunt gata se pun pulpele, apa sau supa de pui si cand incepe sa fiarba se da focul la mic si se toarna in ploaie...

Ciorba de praz cu legume

In Ciorbe la 4 Apr 2013

Se pun la fiert legumele taiate cuburi in afara de praz. Prazul taiat rondele subtiri se inabusa in cele 3 linguri de ulei si putina apa. Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga prazul si cele 2 linguri de orez. Se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana gand legumele sunt gata....

Pasca cu aluat de nuca

In Prajituri la 2 Apr 2013

Pentru blat frecam margarina spuma cu zaharul, apoi adaugam cate un galbenus si amestecam. Dupa aceea adaugam nuca si faina cu praful de copt. La final adaugam albusul batut spuma. Pentru crema de branza procedam asa: amestecam branza cu praful de sare apoi cu ouale batute cu zaharul, adaugam...

Tort de budinca cu mere si biscuiti

In Torturi la 21 Mar 2013

Se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic. Dupa ce e gata se lasa sa se raceasca putin. Intr-un bol mai mare se pun biscuiti care se rup bucatele, merele curatate si taiate feli si peste un rand de budica si se alterneaza, terminindu-se cu budinca. La final se orneaza dupa bunul...

Chec pufos

In Prajituri la 20 Mar 2013

Galbenusurile se freaca cu sarea, uleiul si esentele. Albusurile se bat spuma cu cele 4 linguri de apa si cele 100 g zahar. Dupa ce albusul este gata se incorporeaza galbenusurile si se amesteca  de jos in sus cu o lingura de lemn ca sa nu se lase albusul. Dupa ce albusul s-a amestecat cu...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2013

Pate de linte indian

publicat la 14.04.2013

Geandra(ciulama de malai)

publicat la 04.04.2013

Ciorba de praz cu legume

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]