bucatarimcudiana

1

Bucataras
incepator

brasov

Bucataras din 16.03.2011

RETETE50
PRIETENI157
Retete / Aperitive / Garnituri

Pariziene cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 20 Mar 2012

Aluatul l-am facut la masina de paine, conform instructiunilor, de obicei se pun intai ingredientele lichide, dupa care se adauga cele solide, intotdeauna trebuie sa avem grija ca sarea sa nu ia contact direct cu drojdia. Dupa ce aluatul este crescut il scoatem pe o planseta unsa cu ulei...

Foietaj rasucit

In Aperitive / Garnituri la 30 Apr 2011

foaia de foietaj se dezgheata, se unge cu un strat subtire de ketchup, se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine si pe latime se taie fasii cam de 2 degete grosime. fasiile astfel obtinute se rasucesc si se pun pe o tava tapetata cu...

Dovlecei pane

In Aperitive / Garnituri la 28 Apr 2011

dovlecelul l-am curatat de coaja, l-am taiat in felii groase cam de 1 cm., le-am presarat cu sare si le-am lasat 5 min. feliile de dovlecel le-am tavalit prin faina, le-am dat prin ou, apoi le-am tavalit prin fulgii de porumb maruntiti si le-am prajit in ulei incins pe ambele parti.

Covrigei cu chimen si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 26 Apr 2011

drojdia o dizolvam in putina apa calduta {3 linguri de apa} toate ingredientele pentru aluat se amesteca  si se framanta pana ce obtinem un aluat consistent. aluatul, este ideal daca putem sa il lasam de pe o zi pe alta la frigider, daca nu, este suficient sa stea la rece 1 ora....

Snitele cu salata orientala

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2011

pentru salata punem cartofii la fiert si oualele deasemenea dupa ce cartofii sunt fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete. oualele fierte le curatam de coaja si le taiem rondele. ceapa o taiem julien, sau fideluta, deasemenea procedam si cu ridichile toate ingredientele pentru...

Placinte umplute

In Aperitive / Garnituri la 25 Mar 2011

aluatul l-am facut la masina de paine, am adaugat mai intai ingredientele lichide , dupa care urmeaza cele solide.  dupa 1ora si 30 min. aluatul este bun de lucrat, il impart in parti cat mai egale, mie mi-au iesit 11 de data asta. intind aluatul , pun umplutura din cascaval branza si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 24.05.2013

Gogosi rapide

publicat la 18.02.2013

Pui cu pleurotus

publicat la 26.11.2012

Prajitura cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]