publicat la 14.04.2019
publicat la 13.09.2015
publicat la 30.08.2015
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu pulpe de pui
Curăţăm pulpele, le spălăm bine apoi le tăiem în două. Punem uleiul la încins introducem pulpele în acesta, condimentăm cu un vârf de cuţit de sare, piperul şi boiaua. Adăugăm bulionul şi apa după care lăsăm la fiert până scade apa....
Paste cu sos alb
Punem pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp fierbem separat ouăle tari. Fierbem pastele aldente, le scurgem de apă şi le trecem pe sub un jet de apă rece ca să nu se lipească. Tăiem caşcavalul cubuleţe. Când s-a răcit...
Spirale cu peşte
Curăţăm legumele şi le spălăm. Răzuim morcovul pe răzătoarea mare, apoi îl călim în ulei încins, adăugăm ceapa cubuleţe şi lăsăm până se pătrund bine. Stingem cu pasta de roşii. Curăţăm şi spălăm fileul de pangasius, apoi cu un şerveţel...
Fusilli cu piept de pui
Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe mici, după care încingem uleiul şi le sotăm puţin. Spălăm carnea o ştergem cu un prosop absorbant, apoi o tăiem şi pe ea cubuleţe şi o punem peste legume la sotat. Când s-a rumenit puţin stingem cu apă, adăugăm pasta de...
Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata
Cum se prepara Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata Încingem 50 de ml ulei în care sotăm legumele tăiate cubuleţe. Adăugăm carnea, lăsăm să se pătrundă puţin, după care stingem cu bulionul amestecat cu apă. Separat fierbem pastele. Câd...
Spaghete cu pipote şi legume
Curăţăm legumele, după care le spălăm şi le tăiem cubuleţe. Tragem la tigaie legumele în puţin ulei, apoi adaugăm pipotele şi condimentele. Stingem cu apă şi lăsăm sa fiarbă până pipotele sun bine pătrunse. Mai completăm din când în...
Cuib din paste cu nucă şi gem
Pregătim pastele, le fierbem apoi le scurgem şi le lăsăm la răcit. Când s-au răcit, luăm un bol şi începem să aranjăm un rând de paste iar peste ele un rând de nucă măcinată amestecată cu zahăr, apoi un rând de gem şi tot aşa pănă umplem...
Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor
Fierbem melcişorii, îi stoarcem şi-i lăsăm la răcit. Tăiem şunca şi ardeiul cubuleţe, cârnaţul rondele şi slănina felii. Prăjim cărnurile puţin şi călim ardeii. Într-o tavă aranjăm un strat de macaroane iar peste ele un stat de ardei,...