Numa' bun de pus pe masa
Midii pané
Data:18.06.2011Gustare excelentă mai ales vara, alături de un pahar de bere sau vin alb rece, midiile pané... articol complet
Gulaş cu fasole (Babgulyás)
Data:17.06.2011Versiunea neortodoxă a gulaşului clasic (cu cartofi sau găluşte), provenită din reformata... articol complet
Porc dulce acrişor (cu ananas)
Data:16.06.2011O reţetă clasică atribuită bucătăriei chinezeşti şi apreciată în special în afara... articol complet
Risotto cu pui, roşii şi busuioc
Data:15.06.2011Un risotto de vară, în care vă puteţi bucura de dulceaţa roşiilor şi de aroma busuiocului.... articol complet
Pastă (hummus) de linte
Data:14.06.2011Un piure-cremă de linte, onctuos şi aromat, realizat pe reţeta clasică de hummus dar mai... articol complet
Paste cu midii în sos de curry
Data:10.06.2011O reţetă de paste europene din care răzbat aromele condimentelor din amestecul de curry. Un... articol complet
Salată de paste cu ton
Data:01.06.2011O porţie de spaghetti absolut inedită, pregătită pentru vară. Mai apropiate de tradiţia... articol complet
Pulpe de pui la grătar (în stil nord african)
Data:30.05.2011Pulpele de pui sunt în sine o invitaţie la grătar. Marinate în iaurt, cu mixuri de condimente... articol complet
Tajine de pui cu caise
Data:29.05.2011O reţetă de bază în bucătăria marocană, în care carnea de pui se combină firesc cu... articol complet
Iahnie de fasole rapidă cu cârnaţi
Data:26.05.2011În ciuda convingerii generale că o iahnie de fasole se face în două zile, ea se poate face... articol complet
Supă de peşte cu creveţi şi curry
Data:24.05.2011Săţioasă şi gustoasă, intensă şi aromată, această supă relativ simplu de gătit... articol complet
Festivalul plăcintelor și clătitelor 2011
Data:23.05.2011Sezonul estival culinar va debuta cu un festival și concurs de pregătire a plăcintelor și... articol complet
Berbecuţ cu lămâie şi usturoi la ceaun
Data:21.05.2011Mâncare balcanică prin excelenţă, cu puternice şi controversate origini turceşti şi/sau... articol complet
Pui cu capere şi roşii
Data:14.05.2011O reţetă simplă, rapid şi uşor de preparat la tigaie sau tavă, potrivită atât pentru masa... articol complet
Panna cotta cu lămâie şi sos de căpşuni cu mentă
Data:09.05.2011O adaptare de sezon a unei reţete simple de panna cotta, parfumată discret cu lămâie şi... articol complet
Sandviş cu somon, avocado şi caviar
Data:07.05.2011O gustare extravagantă, de origine scandinavă, în care ingredientele nordului (somonul şi... articol complet
Papară cu sparanghel sălbatic
Data:04.05.2011Sparanghelul sălbatic, mai firav la formă dar cu un gust mai personal, se regăseşte sporadic... articol complet
Jurnalul alimentar
Data:23.04.2011Dat fiind că se apropie Paștele și, după perioada de post, urmează câteva zile pline de... articol complet
Friptură de pui cu rozmarin, salvie şi usturoi
Data:23.04.2011O friptură de pui simplă dar extrem de gustoasă, cu gusturi franco-italiene. salvia,... articol complet
MINI târgul bunătăţilor de Paşte
Data:20.04.2011MINI și Bistro Readers te invită joi și vineri (21-22 aprilie), la Metropolis Center, pentru... articol complet