Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Midii pané

Data:18.06.2011

Gustare excelentă  mai ales vara, alături de un pahar de bere sau vin alb rece, midiile pané... articol complet

Gulaş cu fasole (Babgulyás)

Data:17.06.2011

Versiunea neortodoxă a gulaşului clasic (cu cartofi sau găluşte), provenită din reformata... articol complet

Porc dulce acrişor (cu ananas)

Data:16.06.2011

O reţetă clasică atribuită bucătăriei chinezeşti şi apreciată în special în afara... articol complet

Risotto cu pui, roşii şi busuioc

Data:15.06.2011

Un risotto de vară, în care vă puteţi bucura de dulceaţa roşiilor şi de aroma busuiocului.... articol complet

Pastă (hummus) de linte

Data:14.06.2011

Un piure-cremă de linte, onctuos şi aromat, realizat pe reţeta clasică de hummus dar mai... articol complet

Paste cu midii în sos de curry

Data:10.06.2011

O reţetă de paste europene din care răzbat aromele condimentelor din amestecul de curry. Un... articol complet

Salată de paste cu ton

Data:01.06.2011

O porţie de spaghetti absolut inedită, pregătită pentru vară. Mai apropiate de tradiţia... articol complet

Pulpe de pui la grătar (în stil nord african)

Data:30.05.2011

Pulpele de pui sunt în sine o invitaţie la grătar. Marinate în iaurt, cu mixuri de condimente... articol complet

Tajine de pui cu caise

Data:29.05.2011

O reţetă de bază în bucătăria marocană, în care carnea de pui se combină firesc cu... articol complet

Iahnie de fasole rapidă cu cârnaţi

Data:26.05.2011

În ciuda convingerii generale că o iahnie de fasole se face în două zile, ea se poate face... articol complet

Supă de peşte cu creveţi şi curry

Data:24.05.2011

Săţioasă şi gustoasă, intensă şi aromată, această supă relativ simplu de gătit... articol complet

Festivalul plăcintelor și clătitelor 2011

Data:23.05.2011

Sezonul estival culinar va debuta cu un festival și concurs de pregătire a plăcintelor și... articol complet

Berbecuţ cu lămâie şi usturoi la ceaun

Data:21.05.2011

Mâncare balcanică prin excelenţă, cu puternice şi controversate origini turceşti şi/sau... articol complet

Pui cu capere şi roşii

Data:14.05.2011

O reţetă simplă, rapid şi uşor de preparat la tigaie sau tavă, potrivită atât pentru masa... articol complet

Panna cotta cu lămâie şi sos de căpşuni cu mentă

Data:09.05.2011

O adaptare de sezon a unei reţete simple de panna cotta, parfumată discret cu lămâie şi... articol complet

Sandviş cu somon, avocado şi caviar

Data:07.05.2011

O gustare extravagantă, de origine scandinavă, în care ingredientele nordului (somonul şi... articol complet

Papară cu sparanghel sălbatic

Data:04.05.2011

Sparanghelul sălbatic, mai firav la formă dar cu un gust mai personal, se regăseşte sporadic... articol complet

Jurnalul alimentar

Data:23.04.2011

Dat fiind că se apropie Paștele și, după perioada de post, urmează câteva zile pline de... articol complet

Friptură de pui cu rozmarin, salvie şi usturoi

Data:23.04.2011

O friptură de pui simplă dar extrem de gustoasă, cu gusturi franco-italiene. salvia,... articol complet

MINI târgul bunătăţilor de Paşte

Data:20.04.2011

MINI și Bistro Readers te invită joi și vineri (21-22 aprilie), la Metropolis Center, pentru... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]