Numa' bun de pus pe masa
Diversificarea alimentaţiei pentru bebeluşi
Data:05.07.2011Alimentaţia şi diversificarea ei pentru un bebeluş (copil până în 12 luni) poate da... articol complet
Prăjitură ieftină cu vişine
Data:05.07.2011O reţetă rapidă şi ieftină, atât de ieftină încât nu are nici măcar agent de afânare... articol complet
Aioli – maioneză cu usturoi
Data:05.07.2011Originar din sudul Franţei/nordul Spaniei, aioli (alhòli, în arhaica limbă occitane... articol complet
Paste cu ceapă şi costiţă afumată
Data:04.07.2011Mai apropiate de tradiţia germană decât de cea italiană, înrudite cu cartofii ţărăneşti,... articol complet
Somon cu cimbru şi capere
Data:03.07.2011O reţetă simplă dar cu rezultate spectaculoase, ideală pentru mese festive în familie.... articol complet
Supă cremă de roşii cu busuioc şi mentă
Data:02.07.2011Versiune rafinată a unei supe clasice italiene (Zuppa di Pomodoro), crema cu roşii, busuioc şi... articol complet
Prăjitură cu piersici
Data:01.07.2011O prăjitură rapidă, de făcut pe fugă, cu ingrediente care se găsesc la îndemână în... articol complet
Cartofi cu vinegretă şi capere
Data:30.06.2011O salată-garnitură proaspătă şi totodată consistentă, excelentă alături de fripturile de... articol complet
Vită în sos de lămâie
Data:29.06.2011O mâncare simplă dar prietenoasă, mâncarea de vită cu sos de lămâie vine din patria... articol complet
Ceai rece – verde
Data:28.06.2011Tradiția ceaiului verde în Japonia include și consumarea acestuia rece, cu gheață, în... articol complet
Covrig cu caşcaval la capac
Data:27.06.2011Cevabun.ro a dat curs socilitării D.O.R. (pentru numărul 5 al revistei ) de a transforma... articol complet
Supă picantă de midii
Data:27.06.2011Specialitate siciliană răspândită în toată Italia, zuppa di cozze s-ar traduce aproximativ... articol complet
Prăjitură germană cu vişine
Data:26.06.2011O prăjitură ca bucuria de după o ploaie de vară, simplă şi gustoasă, ce poartă în ea... articol complet
Cârnaţi şi costiţe afumate cu varză dulce
Data:24.06.2011O mâncare zdravănă, dragă românului. Cârnaţii afumaţi şi cotiţele afumate gătite la... articol complet
Salată de ton cu muguri de ridiche
Data:23.06.2011O salată proaspătă şi totodată consistentă, excelentă în orice perioadă a anului.... articol complet
Fasole verde cu roşii şi cimbru
Data:22.06.2011Mâncare de vară prin excelenţă, vegetariană/de post, de origine turcească, fasolea verde cu... articol complet
Borş de găină la ceaun
Data:21.06.2011Borşul de găină, făcut cum se cuvine (a se citi moldoveneşte), face parte din categoria... articol complet
Vinegretă clasică
Data:20.06.2011Vinegreta este cel mai popular dressing (sos pentru salată) al lumii, iar francezii au o... articol complet
Ingheţată de ciocolată cu alune
Data:19.06.2011O îngheţată absolut decadentă, în care ciocolata densă este completată de alune şi arome... articol complet
Cum se fierb pastele
Data:18.06.2011Excelente ca bază sau garnitură pentru preparatele culinare, rapid şi uşor de preparat,... articol complet