Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Spaghetti cu somon, capere şi lămâie

Data:08.12.2012

Somonul a făcut de fiecare dată o asociere fericită cu lămâia şi caperele, dar parcă sosul... articol complet

Budincă de cartofi la cuptor

Data:08.12.2012

Una dintre cele mai simple reţete, care combină practic 2 ingrediente şi 3 mirodenii. O... articol complet

Piftie de porc

Data:06.12.2012

Piftia de porc, numită regional răcituri sau aituri (de la usturoi), este dintre cele mai... articol complet

Preparate tradiţionale din carne de porc

Data:06.12.2012

Data de 20 septembrie, Sf. Ignatie al Antiohiei, este cunoscută în popor ca Ignatul porcilor.... articol complet

Carne de porc şi cârnaţi în untură

Data:03.12.2012

Metodă tradiţională de conservare a cărnii de porc, alături de afumare, carnea la garniţă... articol complet

Sângerete

Data:03.12.2012

Mezel cu origini romane, cu gust puternic, bogat în fier, sângeretele este o specialitate... articol complet

Tobă de porc

Data:01.12.2012

Numită regional şi caş de carne, toba din carne de porc este, din multe puncte de vedere,... articol complet

Slănină fiartă cu usturoi şi boia

Data:30.11.2012

Specialitate sezonieră, slănina fiartă de porc – aită (usturoiată) şi boită –... articol complet

Caltaboş

Data:30.11.2012

Fratele de porc al cârnatului (hai că a fost bună asta:) ), caltaboşul, numit regional şi... articol complet

Jumări de porc

Data:30.11.2012

Jumările de porc (numite regional şi jumeri sau jumere) sunt cea mai modestă parte a... articol complet

Orez cu ciuperci, mazăre şi ardei

Data:28.11.2012

O reţetă de post care poate fi la fel de bine o garnitură excelentă pentru fripturi. Secretul... articol complet

Tocăniţă de cartofi cu chiftele

Data:26.11.2012

O metodă excelentă de a folosi chiftelele este transformarea lor într-o mâncare. Iată-le... articol complet

Gogoşi – simple sau cu gem

Data:22.11.2012

Ce bucurie mai sinceră şi mai dulce decât gogoşile?!  Simple, pudrate doar cu zahăr, aşa... articol complet

Tocană de miel cu vin roşu

Data:20.11.2012

O tocană de miel care cere mai multă răbdare decât îndemânare, pentru că aşteptarea va fi... articol complet

Spaghetti cu dovleac şi salvie

Data:19.11.2012

Delicatesă vegetariană de sezon, când dovleacul este ieftin şi din abundenţă, această... articol complet

Sandviş cu pastramă, brânză şi muştar

Data:15.11.2012

Un sandviş de toamnă simplu, care nu are nevoie de o reţetă propriu-zisă ci mai degrabă de... articol complet

Chiftele în sos de muştar cu verdeaţă

Data:12.11.2012

Mai puţin cunoscute la noi decât clasicele chiftele marinate în sos de roşii, franţuzitele... articol complet

Prăjitură cu dovleac

Data:08.11.2012

O prăjitură simplă şi ieftină, ideală pentru a pune în valoare sezonierul dovleac. Un... articol complet

Pui la cuptor cu salvie şi sos de lămâie cu verdeţuri

Data:06.11.2012

O friptură pe cât de simplă pe atât de bună. Banalul pieptul de pui, fript cu tot cu os şi... articol complet

Supă de pui cu lăşcuţe

Data:05.11.2012

Una dintre cele mai iubite şi răspândite reţete din Transilvania, supa de pui cu lăşcuţe... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]