Numa' bun de pus pe masa
Salată de legume la grătar
Data:13.09.2011De origine italiană, salata de legume coapte la grătar scoate ce e mai bun din ele. O... articol complet
Spaghete cu somon, mazăre şi ciuperci
Data:09.09.2011Somonul afumat se simte foarte bine în compania consistentă a smântânii, acompaniat de... articol complet
Peşte cu năut şi lămâie
Data:04.09.2011Specialiatate populară în partea de nord a continetului african, peştele cu năut este... articol complet
Prăjitură cu prune
Data:02.09.2011Un desert ca o poveste parfumată de toamnă. O prăjitură splendid de simplă, excepţional de... articol complet
Mâncare de pui cu dovlecei şi ardei copt
Data:01.09.2011Dovleceii și ardeiul copt merg de minune în această tocăniță ușoară, de vară. O... articol complet
Castraveţi muraţi în saramură
Data:31.08.2011Murarea în saramură a castraveţilor este cea mai răspândită şi mai la îndemână metodă... articol complet
Trufe de ciocolată cu unt de arahide
Data:29.08.2011O negresă îmbracată în unt de arahide şi învelită în ciocolată! Un desert cu adevărat... articol complet
Vinete pané
Data:25.08.2011Gustare populară peste tot în lume, dar cu un loc special în cultura popoarelor din Balcani,... articol complet
Shaorma libaneza de pui
Data:23.08.2011Iubită sau blamată, apreciată dintr-un loc sau altul, shaorma şi-a găsit un loc bun în... articol complet
Mâncare de vită cu fasole verde
Data:21.08.2011O mâncare clasică de vară pentru fiecare zi a săptămânii, regăsită în toate regiunile... articol complet
Puişori fripţi la cuptor
Data:20.08.2011Puii de găină tineri, de până în 28 de zile şi 700 de grame (cei de calitate nu au mai mult... articol complet
Curry de pui cu conopidă
Data:19.08.2011Un curry de inspiraţie indiană, parfumat, intens şi consistent, în care carnea este... articol complet
Magiun de prune
Data:17.08.2011După Sfântă Mărie (15 august), când toamna începe să-şi facă simţită respiraţia în... articol complet
Creveţi picanţi cu dovlecei
Data:17.08.2011O variantă a creveţilor pil-pil, creveţii picanţi cu dovlecei (camarones con calabacines)... articol complet
Borş de curcan cu smântână şi verdeaţă
Data:12.08.2011Carnea tare şi consistentă de curcan dă un gust deosebit acestei ciorbe în care se combină... articol complet
Prăjitură ieftină cu mere
Data:11.08.2011Desert popular, de zi cu zi, acum într-o formulă la îndemâna fiecăruia, chiar şi a celui... articol complet
Doradă umplută cu ierburi, la grătar
Data:10.08.2011Dorada este prin definiţie un peşte slab, cu carne albă şi gustoasă, care adoră... articol complet
Gulaș de cartofi cu cârnați
Data:08.08.2011Versiune neordotoxă (chiar și nereformată) a gulașului, varianta cu cârnați este cea mai... articol complet
Friptură din pulpă de curcan cu vin alb
Data:06.08.2011Pulpele dezosate de curcan sunt predispuse pentru a se transforma într-o friptură delicioasă.... articol complet
Friptură de iepure cu legume
Data:05.08.2011O friptură uşoară din toate punctele de vedere. Iepurele are o carne slabă, săracă în... articol complet