Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Salată de legume la grătar

Data:13.09.2011

De origine italiană, salata de legume coapte la grătar scoate ce e mai bun din ele. O... articol complet

Spaghete cu somon, mazăre şi ciuperci

Data:09.09.2011

Somonul afumat se simte foarte bine în compania consistentă a smântânii, acompaniat de... articol complet

Peşte cu năut şi lămâie

Data:04.09.2011

Specialiatate populară în partea de nord a continetului african, peştele cu năut este... articol complet

Prăjitură cu prune

Data:02.09.2011

Un desert ca o poveste parfumată de toamnă. O prăjitură splendid de simplă, excepţional de... articol complet

Mâncare de pui cu dovlecei şi ardei copt

Data:01.09.2011

Dovleceii și ardeiul copt merg de minune în această tocăniță ușoară, de vară.  O... articol complet

Castraveţi muraţi în saramură

Data:31.08.2011

Murarea în saramură a castraveţilor este cea mai răspândită şi mai la îndemână metodă... articol complet

Trufe de ciocolată cu unt de arahide

Data:29.08.2011

O negresă îmbracată în unt de arahide şi învelită în ciocolată! Un desert cu adevărat... articol complet

Vinete pané

Data:25.08.2011

Gustare populară peste tot în lume, dar cu un loc special în cultura popoarelor din Balcani,... articol complet

Shaorma libaneza de pui

Data:23.08.2011

Iubită sau blamată, apreciată dintr-un loc sau altul, shaorma şi-a găsit un loc bun în... articol complet

Mâncare de vită cu fasole verde

Data:21.08.2011

O mâncare clasică de vară pentru fiecare zi a săptămânii, regăsită în toate regiunile... articol complet

Puişori fripţi la cuptor

Data:20.08.2011

Puii de găină tineri, de până în 28 de zile şi 700 de grame (cei de calitate nu au mai mult... articol complet

Curry de pui cu conopidă

Data:19.08.2011

Un curry de inspiraţie indiană, parfumat, intens şi consistent, în care carnea este... articol complet

Magiun de prune

Data:17.08.2011

După Sfântă Mărie (15 august), când toamna începe să-şi facă simţită respiraţia în... articol complet

Creveţi picanţi cu dovlecei

Data:17.08.2011

O variantă a creveţilor pil-pil, creveţii picanţi cu dovlecei (camarones con calabacines)... articol complet

Borş de curcan cu smântână şi verdeaţă

Data:12.08.2011

Carnea tare şi consistentă de curcan dă un gust deosebit acestei ciorbe în care se combină... articol complet

Prăjitură ieftină cu mere

Data:11.08.2011

Desert popular, de zi cu zi, acum într-o formulă la îndemâna fiecăruia, chiar şi a celui... articol complet

Doradă umplută cu ierburi, la grătar

Data:10.08.2011

Dorada este prin definiţie un peşte slab, cu carne albă şi gustoasă, care adoră... articol complet

Gulaș de cartofi cu cârnați

Data:08.08.2011

Versiune neordotoxă (chiar și nereformată) a gulașului, varianta cu cârnați este cea mai... articol complet

Friptură din pulpă de curcan cu vin alb

Data:06.08.2011

Pulpele dezosate de curcan sunt predispuse pentru a se transforma într-o friptură delicioasă.... articol complet

Friptură de iepure cu legume

Data:05.08.2011

O friptură uşoară din toate punctele de vedere. Iepurele are o carne slabă, săracă în... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]