Se desface foia de foietaj si se intinde pe o planseta de lucru. Se taie fasii lungi. Crenvustii se taie dupa lungimea dorita si se ruleaza in fasiile de foietaj.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna!!!!!!!
Puneti la fiert orez in apa sarata in asa fel incat cand orez va fi fiert apa sa fie absorbita toata in asa fel incat amidonul sa ramana si orezul va fi lipicios. Luati de pe foc adaugati untul, parmezanul si galbenusul de ou. (reteta siciliana spune ca trebuie adaugat si sofran dar cum nu aveam...
Caliti ceapa, apoi adaugati carnea tocata si amestecati pana isi schimba culoarea. Cand scade zeama adaugati orezul si il sotam impreuna cu carnea. Adaugam supa si amestecam din cand in cand pana fierbe orezul.
Cand este aproape gata adaugam smantana si feliile de branza.
Pofta buna!!!!...
Cartofii se curata de coaja,se scobescin interior se pune sare si un pic de unt.
Cartofii scobiti se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Separat se calesc ceapa si gogosarul.Se adauga apoi parizerul taiat cubulete si ciupercile taiate marunt si se calesc bine.
Cand sunt aproape gata se adauga...
Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.
Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si sare.
Foietajul l-am taiat in patratele. Se pune pe fiecare amestecul de cascaval si parizer ....
Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza)
Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca.
Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul...
Booked Coral Villa through https://coral.aktis.villas and everything went perfectly! The site is convenient, the registration process took only a couple of minutes. The villa turned out to be even better than on the photo: spacious rooms, stylish interior and stunning ocean view. Especially liked the pool and the private access to the beach. I recommend this site for those who appreciate comfort and reliability.
Crenvusti in foietaj
Se desface foia de foietaj si se intinde pe o planseta de lucru. Se taie fasii lungi. Crenvustii se taie dupa lungimea dorita si se ruleaza in fasiile de foietaj. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Pofta buna!!!!!!!
Arancini di riso
Puneti la fiert orez in apa sarata in asa fel incat cand orez va fi fiert apa sa fie absorbita toata in asa fel incat amidonul sa ramana si orezul va fi lipicios. Luati de pe foc adaugati untul, parmezanul si galbenusul de ou. (reteta siciliana spune ca trebuie adaugat si sofran dar cum nu aveam...
Orez cu carne tocata si branza topita
Caliti ceapa, apoi adaugati carnea tocata si amestecati pana isi schimba culoarea. Cand scade zeama adaugati orezul si il sotam impreuna cu carnea. Adaugam supa si amestecam din cand in cand pana fierbe orezul. Cand este aproape gata adaugam smantana si feliile de branza. Pofta buna!!!!...
Cartofi umpluti
Cartofii se curata de coaja,se scobescin interior se pune sare si un pic de unt. Cartofii scobiti se pun intr-o tava unsa cu ulei. Separat se calesc ceapa si gogosarul.Se adauga apoi parizerul taiat cubulete si ciupercile taiate marunt si se calesc bine. Cand sunt aproape gata se adauga...
Portofele cu cascaval si parizer
Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si sare. Foietajul l-am taiat in patratele. Se pune pe fiecare amestecul de cascaval si parizer ....
Rotoli de parizer si branza topita
Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza) Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca. Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul...