publicat la 02.02.2013
publicat la 07.12.2012
publicat la 28.10.2012
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Sprot in sos tomat
Pestisorii se spala bine. Persoanele care sunt mai sensibile, pot taia si capul pestisorilor. Eu nu am facut asta. I-am prajit in baie de ulei si i-am scos intr-un castron. Am calit legumele tocate marunt , la foc mic, in putin ulei. Cand au fost calite, am adaugat pasta de rosii, si am lasat...
Sprot prajit cu mujdei
Se taie capul pestisorilor si se despica putin burta, cat sa iasa aproape nimic..:)) Pe punga nu scria ca trebuie "decapitati" dar am si eu pretentiile mele..:)) Astfel aranjati, se condimenteaza apoi se dau prin faina de malai. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc asa fierbinti cu...
Peste cu garnitura de cartofi natur
Se curata pestele, se portioneaza dupa preferinta si se condimenteaza bine, stropindu-se cu zeama de lamaie si putin ulei de masline. Se da la cuptor pana e gata. Se prepara un mujei simplu, cu usturoi tocat si sare+ putina apa, cu care se stropeste pestele cat e lla cuptor si cand se...
Peste in Hot-Pan
Am pus pestele condimentat intr-un castron si l-am stropit bine cu zeama de lamaie si ulei de masline. L-am bagat la frigider 2 ore, ca sa se imbine bine gusturile, apoi l-am pus in tigaie si l-am prajit asa simplu, la temperatura medie. A rezultat un peste fraged si foarte aromat!